Kiinnostaako sinua lähteä mukaan SEULin hallitukseen? Asetu ehdolle!

Julkaistu pe 13. kesäkuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Oletko kiinnostunut vaikuttamismahdollisuudesta SEULin hallituksessa? Suomen elektronisen urheilun liitto hakee uutta puheenjohtajaa, sekä hallituslaisia. Nyt voit asettua ehdolle!

SEULin hallituksessa on tulossa suuria muutoksia, kun nykyinen puheenjohtaja eroaa 20.7. Tulevassa liittokokouksessa 20.7. valitaan uusi puheenjohtaja sekä hallitukseen jäseniä. Ehdokkaat voivat alkaa lähettämään esittelyjään nyt, ja vaalisivut avataan myöhemmin, sitä mukaan kun ilmoittautumisia tulee.

Nyt onkin aika aloittaa uuden puheenjohtajan etsiminen. Pestiin etsitään henkilöä, jolla on aikaa, näkemystä ja taitoa johtaa liittoa Suomen elektronisen urheilun kehityksessä. Lisäksi kesän liittokokouksessa päätetään uudestaan hallituksen koko, sekä valitaan hallituksen jäsenet. Nykyiset hallituksen jäsenet miettivät jatkoaan tällä hetkellä, joten avoinna olevien hallituspaikkojen määrä on tällä hetkellä auki.

SEUL hakeekin nyt siis ehdokkaita sekä puheenjohtajavaaliin että hallitusvaaliin. Ehdokkaat julkaistaan etukäteen SEULin sivustolla. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan ehdolle SEULin hallitukseen tai puheenjohtajaksi, lähetä meille esittelysi osoitteeseen vaalit@seul.fi. Ehdokkaaksi voi asettua vielä vaalipäivänä 20.7. paikan päällä.

Itsestä kannattaa kertoa muun muassa seuraavia asioita:
Nimi
Koulutus ja työ
Kokemus elektronisen urheilun parissa
Mitä haluaisit tehdä SEULissa?
Minkälaisena näet liiton viiden vuoden päästä?

Mukaan kannattaa myös laittaa itsestä valokuva.

Virallisesti ehdokkaat asettaa SEULin jäsenjärjestöt, mutta käytännössä kuka tahansa voi lähettää oman esittelynsä liiton sivuille. Itse vaalitilanteessa jäsenistöstä löytyy organisaatioita, jotka mielellään asettavat ehdolle päteviä, motivoituneita hakijoita.

Muut uutiset