Kesällä tarjolla elektronisen urheilun harjoitusleirejä

Julkaistu ke 22. maaliskuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Tänä kesänä Suomessa järjestetään kaksi elektronisen urheilun harjoitusleiriä, joissa pelaajat voivat harjoittaa pelitaitojaan. Nordic eSports Academyn järjestämä harjoitusleiri alkaa 12. kesäkuuta ja ENCE eSportsin yhteistyössä Vierumäen kanssa järjestämä leiri 10. heinäkuuta.

Nordic eSports Academy järjestää eSports-harjoitusleirin, jossa käsitellään elektronista urheilua pelaamisen, liiketoiminnan, fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin näkökulmista. Leiri järjestetään Kajaanin ammattikorkeakoulun tiloissa 12.6.-6.7.2017. Harjoitusleirin aikana pelaajien on myös mahdollista mitata taitojaan testeissä, joilla mitataan esimerkiksi pelaajan tarkkuutta ja nopeutta. Harjoitusleirin opit käyvät jokaiseen elektronisen urheilun peliin, mutta kilpailullinen painotus leirillä on Counter Strike: Global Offensive:ssa. Harjoitusleirille voivat hakea yksittäiset pelaajat tai kokonaiset joukkueet. Neljän viikon harjoitusleirin parhaat joukkueet pääsevät jatkamaan kolmipäiväiseen turnaukseen, jossa he pelaavat turnaukseen kutsuttuja joukkueita vastaan. Turnaus pidetään 7.7.-9.7.2017. Turnaus järjestetään yhdessä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian kanssa ja sen palkintopotti on 10 000 euroa. Ilmoittautuminen harjoitusleirille alkaa 1. huhtikuuta.

Lisätietoa: http://nordicesports.academy

Myös ENCE eSports järjestää ensi kesänä yhteistyössä Vierumäen kanssa elektronisen urheilun leirin. Vierumäellä järjestettävä leiri kestää neljä päivää ja on tarkoitettu 14-17 -vuotiaille elektronista urheilua harrastaville  pelaajille. Leiri pidetään Vierumäellä 10.-14.7.2017. Leirin valmentajina toimivat ENCE:n ammattilaiset: Joona “natu” Leppänen, Juha “aNGeldust” Kurppa ja Samuli “elfi” Sihvonen. Leirin pelit ovat Overwatch, Counter Strike: Global Offensive, StarCraft II ja Hearthstone. Leirin ohjelmaan kuuluu muun muassa eSports-lajiharjoituksia sekä liikuntaa/aktiviteettia. Leirin tarkoitus on auttaa pelaajana kehittymistä sekä rakentaa urheilijan polkua. Leiri varattiin yhdessä päivässä täyteen, mahdollisista lisäpaikoista tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoa: http://vierumaki.fi/lapsille-ja-nuorille/nuorten-vierumaki-lajileirit/esports-leiri/

Muut uutiset