Kanaliiga ja MJ-Esports liiton jäseniksi

Julkaistu pe 22. maaliskuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Hallitus on hyväksynyt tiistain 19.3. kokouksessaan Kanaliigan ja MJ-Esportsin jäsenhakemukset.

Tiistain 19.3. hallituksen kokouksessa liiton jäseniksi hyväksyttiin Kanaliiga ry ja MJ-Esports ry. Kanaliiga ry on peliturnauksia yrityksille järjestävä yhdistys, joka aloitti toimintansa syksyllä 2018. Tällä hetkellä turnauksia järjestetään kuukausittain kolmessa eri pelissä: PlayerUnknown’s Battlegrounds, Counter-Strike: Global Offensive ja Rocket League. Alkamassa on myös Dota 2 -turnaus ja lisää pelejä otetaan mukaan vuoden aikana.

“Hienoa päästä mukaan SEUL:n toimintaan sillä esports on vahvassa kehitysvaiheessa oleva laji ja tulemme lähivuosina varmasti näkemään paljon mielenkiintoisia kuvioita”, jäsenyyttä kommentoi Kanaliiga ry:n puheenjohtaja Erkki Mikkola.

MJ-Esports on heinäkuussa 2018 perustettu elektroniseen urheiluun ja sen tukemiseen keskittyvä yhdistys. Yhdistyksen päätehtävänä on tukea ja kehittää nuoria pelaajia kohti ammattilaisuutta. Joukkuetoiminnan lisäksi yhdistys järjestää juniori-, turnaus- ja tapahtumatoimintaa. Tärkeitä arvoja MJ-Esportsille ovat nuorien pelaajien auttaminen, reiluus, avoimuus ja ennakkoluulottomuus.

Liittyminen SEUL:in jäseneksi merkitsee meille paljon, sillä koko MJ-Esportsin idea on kehittää suomalaista kilpaurheiluyhteisöä eteenpäin ja toimia itsekin aktiivisena yhteisönä ja toimijana isommissa yhteisöissä. Osana SEUL:ia me voimme tätä toiminta-ajatustamme eteenpäin ja verkostoitua muiden tapahtuma- yhteisö- oppilaitos- ja joukkuetoiminnan organisaatioiden kanssa. Minä, hallituksemme ja yhteisömme odottaa innolla jäsenyyden tuomia uusia vaikuttamis- ja yhteistyömahdollisuuksia”, kertoo MJ-Esportsin puheenjohtaja Miika Pulkkinen.

Liiton jäsenet ovat nähtävissä täällä. Jäsenet on jaettu sivuilla neljään eri kategoriaan: tapahtumaorganisaatioihin, yhteisötoimijoihin, oppilaitoksiin ja pelaaja- sekä peliorganisaatioihin.

Lisätietoja:
https://www.kanaliiga.fi/
https://twitter.com/MJesport

Kuva: SEUL ry / Jussi Jääskeläinen

Muut uutiset