Jyväskylässä alkaa ensi kuussa maksuton kilpapeli- ja työelämävalmennus

Julkaistu ti 24. elokuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Kilpapeli- ja työelämävalmennus starttaa Jyväskylässä, GamePit Pro-tilassa, 14.9.2021. Maksuton valmennus on kestoltaan 6 viikkoa ja se on tarkoitettu keskisuomalaisille työelämän ulkopuolella oleville 16–29-vuotiaille.

Valmennuksen aikana tutustutaan työllistymisen mahdollisuuksiin, oman osaamisen ja työelämätaitojen tunnistamiseen sekä kuullaan e-urheilu- ja pelialan luentoja. Päiviin sisältyy myös vähintään 2 tuntia kilpapelaamista ryhmässä ammattivalmentajan johdolla. Osallistujat saavat valita pelattavan pelin.

Valmennuksen maksimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpapeli- ja työelämävalmennuksen lisäksi Jyväskylässä järjestetään Kilpapelaamista ja hyvinvointia! -valmennus, joka alkaa 28.10.

Voit lukea lisää valmennuksista sekä ilmoittautua mukaan täältä. Valmennukset toteuttavat Pelaten duuniin! -projekti ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Osallistujat voivat ottaa osaa vain yhteen valmennukseen projektin aikana

Halukkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa Pelaten duuniin! -projektin sisältöön. Projektia käsittelevät Ideointipöhinät-kyselyt on tarkoitettu nuorille (16–29 –vuotiaat) sekä nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille. Nuorten kyselyssä voit osallistua Fazer-herkkupakettien arvontaan (2 kpl)!

Voit vastata kyselyihin täältä. Kyselyt ovat avoinna 30.9. saakka. Pelaten duuniin! -projektia toteuttaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Kuva: JAMK

Muut uutiset