JS Hercules hakee Ouluun elektronisen urheilun valmentajaa

Julkaistu to 10. tammikuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

JS Hercules etsii urheiluvalmentajaa osaksi laajenevaa toimintaansa.

JS Hercules on elektronisen urheilun seura Oulusta, joka on vuoden ajan järjestänyt elektronisen urheilun valmennusta, leirejä ja tapahtumia. JS Hercules järjestää esimerkiksi 10-17 -vuotiaille tarkoitettua Overwatch-valmennusta, Hercules Basic Bootcampin muodossa. Helmikuussa JS Hercules tulee avaamaan Ouluun harjoituskeskuksen ja laajenevaa toimintaa varten haetaan nyt elektronisen urheilun valmentajaa.

Valmentajan tehtävä on kertoa nuorille elektronisen urheilun haasteista ja vaatimuksista. Työnkuvaan kuuluu myös valistaa nuorten vanhempia siitä, että elektroninen urheilu on hyvä ja kehittävä harrastus. Hakijan toivotaan esimerkiksi olevan intohimoisesti kiinnostunut elektronisesta urheilusta, unelmoineen ammattilaispelaajan urasta ta työstä alalla, sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut sekä osaamista ilmaista itseään suullisesti ja kirjallisesti.

Työpaikan haku päättyy 31.1.2019. JS Hercules ilmoittaa kutsuvansa haastatteluun parhaat hakijat, mutta jokainen hakija saa kutsun Esport Aitan avajaisiin helmikuussa.

Hakuilmoitus: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9810661
Lisätietoja: http://www.hercules.gg/

Kuva: Otto Virtanen / SEUL ry

Muut uutiset