JS Herculekselle ja Manse PP:lle yhteensä 22 000 euroa seuratoiminnan kehittämishankkeisiin

Julkaistu ke 22. huhtikuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Jalkapalloseura Herculekselle ja Manse PP:lle 22 000 euroa e-urheiluun liittyvän seuratoiminnan kehittämishankkeisiin. Seuratuen avulla on tarkoitus lisätä lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tukea paikallista seuratoimintaa ja liikunnallisen elämäntavan edistämistä. Seuratuki jaetaan vuosittain erilaisille seuratoiminnan kehittämishankkeille. Tänä vuonna tukea myönnettiin 358 eri hankkeelle.

Jalkapalloseura Hercules sai vuodelle 2020 seuratukea 9 000 euroa digitaaliseen nuorisotyöhön. Herculeksen e-urheilujaosto keskittyy lasten ja nuorten valmennuksessa elämänhallintaan ja elämässä tarvittavien taitojen kehittämiseen sekä tietojen kartuttamiseen.

Tamperelaiselle pesäpalloseura Manse PP:lle myönnettiin seuratukea 13 000 euroa Tampereen e-urheilun alueellisen toimintamallin kehittämiseen. Manse PP tekee juniorityötä e-urheilun parissa yhteistyössä muiden tamperelaisseurojen kanssa.

“Seuratuen saaminen hanketta varten on huikea juttu! Pääsemme kehittämään e-urheilun alueellista toimintamallia Tampereella yhteistyössä muiden e-urheilutoiminnassa mukana olevien tamperelaisseurojen kanssa. Tuki mahdollistaa nyt uuden vaihteen silmään laittamisen junioritoiminnassa ja mahdollistaa aktiivisemman läsnäolon paikallisen pelaamiskulttuurikentän kehittämisessä Tampereella ja sen lähialueella”, kommentoi Manse PP Esportsin toiminnanjohtaja Ville Kuusisto.

Lisätietoja Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämästä seuratuesta löytyy ministeriön verkkosivuilta.

Muut uutiset