JeSSe ry ja Jyväskylän yliopisto järjestävät CS:GO-kutsuturnauksen

Julkaistu ti 20. marraskuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

JeSSe ry:n ja Jyväskylän yliopiston järjestämä CS:GO-kutsuturnaus pelataan keskiviikkona 21.11.2018.

Jyväskylässä järjestetään 21.-23.11.2018 kansainvälisen e-urheilun, fantasialiigojen ja liikuntapelien tutkimuksen seminaarin. Seminaarin yhteydessä Jyväskylän esports-seura – JeSSe ry ja Jyväskylän yliopisto järjestävät keskiviikkona #JKLESPORT CS:GO-challengen.

CS:GO -turnaukseen on kutsuttu neljä joukkuetta, joista haastajajoukkueita ovat Jämsän Paintball CS:GO, RPEAT eSports ja Turku Evolution. Suomen parhaimmistoa turnauksessa edustaa SuperJymy. Jokainen joukkue pelaa vastakkain paras yhdestä -ottelun, jotka selostavat Timo “Stimby” Pölkki ja Nicholas “Niki” Liuhanen.

“Turnaus seminaarin yhteydessä on paitsi loistava tapa näyttää seminaarikävijöille ammattimaista pelaamista ja lähetyksen tuottamista, myös tärkeä askel yhteistyöllemme Jyväskylän yliopiston kanssa”, kommentoi seuran puheenjohtaja Timo Pölkki.

Ottelut ovat seurattavissa Jyväskylän esports-seuran Twitch-kanavalla keskiviikkona 21.11. noin kello 13:45 alkaen: https://www.twitch.tv/jklesports

Lisätietoja seminaarista: https://www.jyu.fi/hytk/fi/laitokset/mutku/tutkimus/konferenssit-seminaarit/seminar-on-e-sports-exergaming-and-fantasy-leagues

Kuva: Otto Virtanen / SEUL ry

Muut uutiset