Jäsenhaastattelu: PUBG Finland

Julkaistu ti 4. helmikuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Vuosi 2020 on Suomen elektronisen urheilun liiton juhlavuosi, sillä täytämme 10 vuotta. Liitto koostuu jäsenistään, ja siksi julkaisemme juhlavuoden kunniaksi jäsenhaastatteluja läpi vuoden.

Ensimmäisenä jäsenhaastattelussa on PUBG Finland.

  • PUBG Finland eli Battle Royale Finland ry
  • aloittanut toimintansa keväällä 2017, yhdistys perustettu marraskuussa 2018
  • liittyi Liiton jäseneksi joulukuussa 2018Esittely

PUBG Finland on suomenkielisille PlayerUnknown’s Battlegrounds -pelaajille tarkoitettu avoin yhteisö, jonka kautta tavoittaa tuhansia suomalaisia pelaajia. Meiltä löydät helposti uusia tuttavuuksia ja peliseuraa. Lisäksi järjestämme säännöllisesti turnauksia ja yhteisöpelejä.

Toimintamme tähtää PUBG-pelin tunnettavuuden sekä kilpapelitoiminnan kasvuun ja tämän eteen riveissämme työskentelee toistakymmentä vapaaehtoista. Toimintamme peruskivenä toimii laatu, joka on mukana kaikessa järjestämässämme toiminnassa. Turnauksien toteutuksesta, ylläpidosta, tuotannosta ja selostuksesta olemme pääasiallisesti vastanneet itse ja tästä johtuen voimmekin todeta olevamme Suomen kokenein ja asiantuntevin PUBG-turnausjärjestäjä. Olemme myös kouluttaneet muita organisaatioita osaamisemme perusteella niin pelituntemuksen kuin teknisen osaamisen saralla.

Miten toimintanne on muuttunut vuosien varrella?

Kun perustimme PUBG Finlandin sen tarkoituksena oli pelkästään toimia peliseuranhaku kanavana suosittuun PlayerUnknown’s Battlegrounds -peliin. Sen jälkeen olemme kasvattaneet toimintaamme turnaus- sekä tapahtumapuolella.

Vuoden 2019 aikana toimintamme on vakiintunut ja uusia mahdollisuuksia yhteistyökumppaneiden sekä tapahtumajärjestäjien kanssa on avautunut. Lähetysten tuottaminen sekä erillisten yksityistilaisuuksien järjestäminen on lisääntynyt ja myös kansainvälinen tunnettavuus on kasvanut.

Mitä suunnitelmia teillä on tuleville vuosille?

Säilyttää vakiintunut paikkamme luotettavimpana ja johtavana tapahtuma- ja turnausjärjestäjänä. Henkilöstön sekä jäsenien sitouttaminen toimintaamme on tärkeää, jotta onnistumme entistäkin paremmin tulevissa tapahtumissa.

Miten suunnittelette kehittävänne toimintaa jatkossa?

Uusien kiinnostavempien turnaus- ja liigaformaattien kehittäminen, sekä laajempi kansainvälinen yhteistyö ulkomaalaisten turnausjärjestejien kanssa.

Vapaa sana

Vuosi 2019 oli toimintahistoriamme menestynein. Tulemme jatkamaan siitä mihin jäimme, sekä viemään toimintamme uudelle tasolle vuonna 2020 mm. ensimmäisen PUBG PRO turnauksen järjestämisen merkeissä.

Haastattelun vastaajana toimi Battle Royale Finland ry:n hallitus.

Lisätietoja

http://pubgfinland.fi

Kuva: Atte Haapalahti / Photocrew.fi

Muokattu 5.2.2020 klo 10.30: Lisätty yhdistyksen nimi tietolaatikkoon.

Muut uutiset