Jäsenhaastattelu: Incoach

Julkaistu ke 22. heinäkuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Vuosi 2020 on Suomen elektronisen urheilun liiton juhlavuosi, sillä täytämme 10 vuotta. Liitto koostuu jäsenistään, ja siksi julkaisemme juhlavuoden kunniaksi jäsenhaastatteluja läpi vuoden.

Kuudentena jäsenhaastattelussa on Incoach.

  • Incoach Esport Oy, eli Incoach
  • perustettu vuonna 2018
  • liittyi liiton jäseneksi heinäkuussa 2019


Esittely

Incoach Esport Oy on vuonna 2018 perustettu elektronisen urheilun valmennusyritys, jonka tavoitteena on mahdollistaa e-urheiluvalmennus kaikille kilpapelaamisesta kiinnostuneille. Incoach keskittyy kursseissaan kilpapelivalmennuksen lisäksi liikuntaan ja elämänhallintaan. Yhtiö haluaa edistää e-urheilun kasvua auttamalla kouluja, urheiluseuroja ja yrityksiä lähtemään mukaan esportsin monien mahdollisuuksien maailmaan.

Miten toimintanne on muuttunut vuosien varrella?

Incoachin idea lähti verkkoalustasta josta kuka tahansa voisi varata kilpapelivalmennusta ja kehittää itseään kilpapelaajana. Muutaman mutkan kautta saimme mahdollisuuden lähteä mukaan esports-opintojen toteutukseen ja tästä syntyi idea esports-valmennuskursseille joita tälläkin hetkellä tarjoamme Suomen oppilaitoksille. 2020 syksyllä valmennustamme löytyykin yli kymmenestä oppilaitoksesta.

Mitä suunnitelmia teillä on tuleville vuosille?

Tavoitteenamme on alusta asti ollut valmennusmahdollisuuksien parantaminen Suomessa. Keskitymme toiminnassamme yhä enemmän pelaajapolun rakentamiseen ja haluamme mahdollistaa kilpapelaamisesta kiinnostuneiden nuorten tasokkaan kehityksen sekä kattavat kilpailumahdollisuudet.

Miten suunnittelette kehittävänne toimintaa jatkossa?

Koulutamme ja laajennamme valmentajaverkostoamme parhaamme mukaan, jonka lisäksi kehitämme kurssitarjontaamme jatkuvasti kokemuksen ja palautteen pohjalta. Muun muassa SEULin järjestämät valmennuskurssit ovat olleet isossa roolissa valmentajiemme kehityksessä ja toivomme näille jatkoa. Tulevan vuoden aikana solmimme uusia kumppanuuksia eri toimijoiden kanssa ja toivommekin, että yhä useampi tiedostaisi esportsin mahdollisuudet ja lähtisi mukaan kehittämään Suomesta kilpapelaamisen ykkösmaata.

Vapaa sana

Uskomme, että esportsia voidaan kehittää monella eri tavalla ja olemmekin valinneet työksemme parantaa kilpapeliurasta haaveilevien nuorien mahdollisuuksia. Olemme kiitollisia jokaiselle alan tekijälle, minkä tahansa mahdollisuuden tai haasteen kanssa he ikinä työskentelevätkään. Mikäli mikään esports-valmennukseen liittyvä asia mietityttää pistäkää vain rohkeasti viestiä tai soitelkaa, me vastaamme mielellämme! Ja muistakaa, kilpapelaaminen kuuluu kaikille.

Lisätietoja

https://incoach.fi

Kuva: Jussi Jääskeläinen / SEUL ry

Muut uutiset