JAMK järjestää valmentajille kohdennettua e-urheiluvalmennusta osana eLämää-hanketta

Julkaistu ke 26. elokuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) toteuttaa maksutonta e-urheiluvalmennusta valmentajille Jyväskylässä. Valmennus on osa E-urheilulla yhteisöllisyyttä ja liiketoimintaa (eLämää) -hanketta. Maksuton valmennus kestää kuusi viikkoa ja se koostuu kolmesta lähitapaamisesta, etäopiskelusta sekä osaamisen kehittymistä tukevista tehtävistä. Lähitapaamiset toteutuvat Jyväskylän ammattikorkeakoulun Lutakon kampuksella.

Valmentajien valmennuksessa tuetaan valmentajien osaamista nuorten elämänhallinnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa, nuorten kunnioittavassa kohtaamisessa sekä sukupuoliroolit huomioivan turvallisen pelaajayhteisön rakentamisessa.

Valmennuksessa saa tietoa nuorten pelaamisesta ja pääsee reflektoimaan omaa kasvattajarooliaan osana omaa valmentajuutta. Valmentajien valmennuksessa oppii hyvinvoinnin ja e-urheilun maailmoista, joita tuodaan sujuvasti yhteen käytännönläheisessä valmennuksessa. Valmennus on tarkoitettu erityisesti valmentajapolun alussa oleville eri yksilö- ja joukkuelajien valmentajille sekä henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita e-urheilusta tai haluavat lisätä ymmärrystä e-urheilusta lajina.

Lähitapaamiset

  • keskiviikkona 16. syyskuuta kello 17.00-18.30
  • keskiviikkona 30. syyskuuta kello 17.00-18.30
  • keskiviikkona 21. lokakuuta kello 17.00-18.30

Ilmoittautuminen valmennukseen 9.9.2020 mennessä: esports@jamk.fi; ilmoita etu- ja sukunimesi sekä valmennustaustasi. Valmennusryhmään mahtuu 15 osallistujaa, joten ilmoittaudu nopeasti.

Lisätiedot

https://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/eurheilu-valmennus-valmentajille
https://oppimateriaalit.jamk.fi/evalmennus

Kuva: Joel Tainio / SEUL ry

Muut uutiset