Insomnolence järjestetään kolmatta kertaa Prakticumin ammattioppilaitoksessa

Julkaistu pe 9. helmikuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Insomnolence-turnaus järjestetään Prakticumin ammattioppilaitoksessa keskiviikkona 14.2.

Yrkesinstitutet Prakticum järjestää tänä vuonna kolmatta kertaa Counter-Strike: Global Offensive -turnaus Insomnolencen. Tapahtuma on avoin kiinnostuneille ja se järjestetään keskiviikkona 14. helmikuuta kello 9:00 alkaen. Insomnolence18 on pitkälti opiskelijoiden itse järjestämä turnaus, joka on avoin Suomen toisen asteen opiskelijoille.

Turnauksen lisäksi tapahtuman osana järjestetään suomenkielinen paneelikeskustelu, johon osallistuvat Suomen elektronisen urheilun liiton puheenjohtaja Joonas Kapiainen, urheilupsykologi Mia Stellberg sekä pelaajat Kristian Suominen (100k esports) ja Roope Simpanen (NYYRIKKI esports). Paneelin aiheena ovat mielenterveys ja fyysinen hyvinvointi elektronisessa urheilussa. Paneelia voi seurata osoitteesta http://prakticum.fi/insomnolence/paneldiskussion/ keskiviikkona 14.2. kello 10:00 alkaen.

Turnaus lähetetään suorana YLE Areenassa ja turnauksen verkkosivuilla. Lisäksi tapahtumassa on mahdollista haastaa ammattilaispelaajia ja tutustua VR-tekniikan mahdollisuuksiin opetuksessa ja urheilussa. Ensimmäinen semifinaali pelataan kello 9:00 ja päivä päättyy kello 13:00 alkavaan finaaliin.

Lisätietoja: http://prakticum.fi/insomnolence/hem-en/

 

Kuva: Vertti Luoma / Yrkesinstitutet Prakticum

Muut uutiset