Ilmoittautuminen nuorisotalojen eSM -kisoihin alkanut

Julkaistu ma 7. elokuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Ilmoittautuminen nuorisotalojen eSM -kisoihin on alkanut. Liiga alkaa 10.9.2017.

Nuta eSM:n eli nuorisotalojen eSM:n tarkoituksena on opettaa nuorille tiimipelaamista ja pitkäjänteisyyttä sekä niiden tärkeyttä. Nuta eSM / Non-Toxic League 2017 on osa Opetusministeriön rahoittamaa Kilpapelaaminen ja vihapuhe -hanketta. Hankkeen aikana määritellään yhdessä nuorten kanssa yhteiset säännöt siitä, miten nuorisotyön ja nuorisotyöllisten tapahtumien pitäisi suhtautua häiritsevään kielenkäyttöön ja syrjivään käytökseen. Nuta eSM –kisoissa joukkue tuomitaankin heti hävinneeksi, mikäli vastustaja ottaa kuvakaappauksen vihapuheesta.

Nuorisotalojen eSM pelataan kolmessa eri pelissä: NHL 17 (PS4), FIFA 17 (PS4) ja League of Legends (PC). NHL 17 ja FIFA 17 tullaan pelaamaan kahden hengen joukkueissa ja League of Legends viiden hengen joukkueissa. Osallistumiseen edellytetään yleinen eSM-pelaajalisenssi, jonka hinta vuonna 2017 on 10 euroa. Turnaus on tarkoitettu 13-20 -vuotiaille nuorille. Jokaisella osallistuvalla joukkueella tulee lisäksi olla oma vastuunuoriso-ohjaaja. Ohjaajan tehtävä on pitää huolta joukkueesta, varmistaa yhteyksien toimiminen ja pelaajien paikallaolo samassa pelissä turnauksen aikana.

Ilmoittautuminen liigaan tapahtuu ilmoittautumislomakkeen kautta: https://goo.gl/forms/Sum5Sn7r22LOI0hm1. NHL 17 ja FIFA 17 –peleihin mahtuu maksimissaan 64 joukkuetta ja League of Legendsiin 32. Jokaisella joukkueella on peli samana viikonpäivänä yhdestä pelistä: maanantaisin pelataan FIFA 17, keskiviikkoisin League of Legends ja torstaisin NHL 17. Liiga alkaa 10. syyskuuta ja lopputurnaus järjestetään Helsingissä 8.-10.12.2017.

 

Lisätietoja:

http://score.munstadi.fi/nuorisotalojen-esm-non-toxic-league-2017/

http://www.esm.gg

 

Muut uutiset