Ilmoittaudu Pelaajatalon testaajaksi - Assyviikkoa tarjolla harjoitteluajaksi

Julkaistu ke 23. heinäkuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Pelaajatalo on pian täällä! Haemme nyt joukkueita testaamaan talon tekniikkaa ja viihtyvyyttä käytännössä ennen Assemblyjä. Samalla esittelemme taloa myös toimittajille. Kiinnostuitko bootcampista ja mahdollisuudesta promota suomalaista eSportsia? Ota yhteyttä!

Pelaajatalo on viimeistä silausta vaille valmis ja talo julkaistaan elokuun alussa Assemblyjen jälkeen. Haluamme kuitenkin varmistaa talon laadun ja testata tekniikan toimivuuden ja sänkyjen pehmeyden ennen h-hetkeä. Etsimme nyt joukkuetta harjoittelemaan talossa ja testaamaan koneiden ja talon toimivuutta käytännössä Assemblyviikolla 28.7.-3.8.2014. Talo ei ole vielä täysin valmis, eli pilottijakson aikana tehdään vielä viime hetken viilauksia.

Pilottitilaisuus järjestetään Assemblyviikolla eli maanantaina 28.7. ja se jatkuu Assemblyjen loppuun 3.8. Pilottiviikonlopun aikana on tarkoitus testata käytännössä etenkin talon koneiden, netin ja kaluston toimivuutta ja kerätä pelaajilta palautetta. Assemblyviikolla taloa vuokrataan ainoastaan koko viikon pakettina, ja sen hinta on 300 € (ma-su).

Alkuviikosta, ennen Assemblyjen turnausten alkua, Pelaajatalossa järjestetään myös lehdistötilaisuus. Tilaisuuten kutsutaan toimittajia tutustumaan talon toimintaan, talossa harjoittelevaan joukkueeseen ja elektroniseen urheiluun. Tilaisuudessa otetaan myös pelaajista ja talosta kuvia SEULin mainosmateriaalia varten. Kuvien tarkoitus ei ole henkilöidä pelaajia, vaan toimia “geneerisinä pelikuvina”. Lehdistötilaisuudesta ja pelaajien kuvien käytöstä laaditaan erikseen sopimus pelaajien kanssa. Tilaisuus kestää enintään kaksi tuntia, jonka jälkeen joukkue voi keskittyä harjoitteluun häiriöttä loppuviikon ajan.

Tarkemmat tiedot talon vuokraehdoista, saapumisajankohdista ja maksutiedoista kerrotaan erikseen pilottiin valittavalle joukkueelle. Salaisuuden verho Pelaajatalon käytäntöjen ja yksityiskohtien ympäriltä nostetaan lopullisesti julkaisun yhteydessä elokuun alussa.

Kiinnostuitko viimehetken bootcamp-mahdollisuudesta Suomen ensimmäisessä Pelaajatalossa? Tekeekö mielesi päästä antamaan palautetta ja testaamaan uudet koneet ja patjat ensimmäisenä? Lähetä hakemuksesi verkkolomakkeen kautta pikimmiten. Kerro hakemuksessa, mistä joukkueesta on kyse, aiemmista saavutuksistanne ja motivaatiostanne harjoitteluajanjaksoa kohtaan. Pilottiin valitaan motivoitunut joukkue, jolle harjoitteluviikosta voidaan nähdä olevan hyötyä. Mikäli tasapäisiä hakijoita on useampia, pilottijoukkue valitaan arpomalla. Hakemuksia otetaan vastaan perjantaihin 25.7. klo 20:00 saakka, ja valitulle joukkueelle ilmoitetaan harjoittelujaksosta viimeistään lauantaina 26.7. klo 14:00.

Lisätiedot Pelaajatalosta:
Liiton ylläpitämässä asunnossa on pelitila, olohuone, makuuhuone, toimistotila, keittiötilat, wc, kylpyhuone sekä sauna. Liitto huolehtii asunnon kalustamisesta.

Pelitila on varustettu viidellä tehokkaalla pöytätietokoneella, joiden kapasiteetti on riittävä eri elektronisen urheilun peleille. Tietokoneille on varattu riittävä määrä pöytätilaa ja työtuolit. Olohuone sisältää myös ruokapöydän ja -tuolit kuudelle henkilölle.

Keittiö on ruokailutilan välittömässä läheisyydessä. Keittiössä on jääkaappi ja pakastin sekä tarvittavat välineet ruuanlaittoon ja ruokailuun. Talon siivousvälineille tarkoitettu kaappi löytyy myös keittiöstä. Pelaajatalossa on myös normaalia asuntoa vastaavat peseytymis- ja saunatilat. Liitto tarjoaa pelaajille käsi- ja kylpypyyhkeet käyttöön harjoittelujakson ajaksi.

Talossa sijaitsee yleinen oleskeluhuone ja konsolipiste harjoittelua varten. Huoneesta löytyy kaksi lagitonta näyttöä ja liiton hankkimat pelikonsolit. Huone on kalustettu sohvalla sekä nojatuolilla.

Makuuhuone on suunniteltu joukkueen tarpeita varten. Huoneesta löytyy kaksi kerrossänkyä ja yksi lisäsänky, yhteensä viisi makuupaikkaa. Kaappitilaa on varattu henkilökohtaisten tavaroiden säilytystä varten. Liitto tarjoaa pelaajille vuodevaatteet, peitot sekä tyynyt harjoittelujakson ajaksi.

Muut uutiset