IeSF:n MM-kisojen pelit julkistettu

Julkaistu ti 8. elokuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

IeSF:n järjestämät yhdeksännet MM-kisat pelataan Busanissa, Koreassa, 8.-12. marraskuuta 2017.

Busanissa järjestettävien MM-kisojen pelit on nyt julkistettu. Kisojen pelejä on kolme ja ne ovat Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends sekä Tekken 7. Counter-Strike: Global Offensivea pelattiin myös viime vuonna. League of Legends on pelinä mukana neljättä kertaa. Aikaisemmin Tekkenistä on pelattu versiota “Tekken Tag Tournament 2”, tällä kertaa pelinä on Tekken 7.

Ensimmäiseen ilmoittautumiseen ilmoittautui 455 osallistujaa 39:sta maasta. Counter-Strike: Global Offensiveen ja League of Legendsiin ilmoittautui molempiin 30 maata, Tekken 7 -peliin 28 maata. Viime vuoden MM-kisoissa Suomi voitti Counter-Strike: Global Offensive -turnauksessa kultaa ja sijoittui kokonaiskilpailussa toiselle sijalle, Korean ollessa ensimmäinen.

IeSF:n pääsihteeri Alex Lim kommentoi tiedotteessa, että IeSF pyrkii parhaansa mukaan toteuttamaan onnistuneen tapahtuman. Tänä vuonna MM-kisat saattavat Limin mukaan olla vetovoimaisemmat, koska G-STAR, yhdet Aasian suurimmista pelimessuista järjestetään Busanissa pian MM-kisojen jälkeen.

Lisätietoa: http://www.ie-sf.org/news/iesf-finalized-the-official-titles-of-9th-esports-wc/

Muut uutiset