IeSF yhteistyöhön Alisportsin ja WMG:n kanssa

Julkaistu to 28. heinäkuuta 2016
Takaisin uutisarkistoon

Kansainvälinen elektronisen urheilun liitto, IeSF, on julkaissut tehneensä yhteistyösopimukset Alibaba Sports Groupin (Alisports) sekä World Mobile Gamesin (WMG) kanssa.

IeSF:n ja kiinalaisen Alisportsin välille solmittu yhteistyösopimus sisältää kolme yhteistä avaintavoitetta. Ensimmäisenä tavoitteena on luoda turnaus tai sarja, johon niin amatööri- kuin ammattilaispelaajat voivat osallistua ja tässä tapauksessa tämä tarkoittaa IeSF:n tukevan WESG (World Electronic Sports Games) Series -aloitetta. Toisekseen molemmat osapuolet tekevät yhteistyötä elektronisen urheilun urheiluksi tunnustamisen eteen. Kolmantena kohtana mainitaan yhdessä luotava, toistaiseksi määrittelemätön, uniikki IP (Intellectual Property).

Molempien osapuolien kerrotaan hyötyvän yhteistyöstä, kun IeSF tuo MM-kisojen järjestämisestä kertynyttä kokemusta mukaan tukemaan WESG -turnauksia ja Alisports puolestaan tuo oman panostuksensa erityisesti e-urheilun urheilullistamiseen. Alisportsin suunnitelmissa on myös rakentaa Kiinassa omia elektroniselle urheilulle suunniteltuja kilpa-areenoja.

Voit lukea lehdistötiedotteen tästä.

World Mobile Gamesin ja kansainvälisen liiton yhteistyö liittyy pääasiassa mobiilipeleille suunnatun elektronisen urheilun verkkolähetysalustan käyttöön. WMG TV on kehitetty erityisesti mobiilialustoille, jolloin pelaajat voivat pelata ja lähettää kuvaa ja ääntä verkkoon ilman PC:tä ja erillistä kameraa.

WMG:n tavoitteena on lisätä sosiaalista sekä mobiilialustojen live-lähetysmahdollisuuksia ja hyödyntää kyseistä teknologiaa tulevaisuudessa myös mobiili-e-urheiluun.

Voit lukea lehdistötiedotteen tästä.

Muut uutiset