IeSF Jakarta 2016: Päivä 2

Julkaistu to 6. lokakuuta 2016
Takaisin uutisarkistoon

Toinen päivä jätti paljon parannettavaa. Kolmannesta päivästä on tultava täydellinen onnistuminen.

Toinen päivä Jakartasa oli toiveita täynnä. Suomen maajoukkue oli saanut matkaväsymyksen taitettua ja aamupalat maistuivat jokaiselle. Myös odotus tulevista peleistä oli käsin kosketeltavissa. Kaiken piti olla hyvin.

Avajaisseremonia oli tuttuun tyyliin komea. Paikalliset tanssijat tahdittivat aloituksessa rytmiä ja Indonesian Tafisa-kisojen pääjäjärjestäjä kävi puhumassa kunnioituksesta:”Jos me kaikki kunnioitamme toisiamme, niin me olemme jo kaikki voittaneet”.

Suomalainen tuomari ja SEULin hallituksen jäsen Markus ”Olodyn” Koskivirta sai vielä kunnian lausua tuomareiden valan kaikkien tuomareiden puolesta sekä painaa yhdessä IeSF:n presidentin kanssa kisat avatuiksi.

Ulkoiset puitteet tapahtumalle olivat kunnossa. Valitettavasti samaa ei voida puhua Internetistä, joka yrityksistä huolimatta osoittautui sangen toimimattomaksi. IeSF yritti koko päivän ajan  saada paikalle toimivaa nettiyhteyttä. Paikalle oli hälyytetty jopa paikallisen teleoperaattorin toimitusjohtaja tilannetta ratkomaan myös maan vastaavalle ministerille oli asiasta soitettu. Kovasta yrityksestä huolimatta pelit jäivät hyvin suurelta osin pelaamatta.

HS-pelaaja Janne ”Janetzky” Aho onnistui pelaamaan yhden pelin voittaen 2-1 ja CS:GO -joukkue sai vyölleen 20 kierrosta johtaen ottelua 11-9 Miragessa CT-puolella. Lopulta kahdeksan tunnin jälkeen pelaavat kuljetettiin takaisin hotelliin bussikuljetuksilla.

Pelit jatkuvat huomenna 04 Suomen aikaa. Aikataulussa on todella paljon kirittävää ja yhteenkään virheeseen ei oikeastaan ole enää aikaa. Jää nähtäväksi, miten kisajärjestäjät pystyvät ratkomaan tämän päivän vuoren kokoiset ongelmat.

Alla vielä kuvakooste päivän tapahtumista:

Kisojen avajaiset käynnistyivät perinteisellä tanssilla.

Kisojen avajaiset käynnistyivät perinteisellä tanssilla.

Kyllähän näitä aina kelpaa katsella.

Kyllähän näitä aina kelpaa katsella.

Suomen lippu saapui näyttämölle.

Suomen lippu saapui näyttämölle.

Suomalainen tuomari Markus "Olodyn" Koskivirta lausumassa tuomarin valaa kaikkien tuomareiden puolesta.

Suomalainen tuomari Markus ”Olodyn” Koskivirta lausumassa tuomarin valaa kaikkien tuomareiden puolesta.

Kisat käynnistyivät nappia painamalla.

Kisat käynnistyivät nappia painamalla.

Sitten mietittiin, miten tänne serverille oikein pääsisi.

Sitten mietittiin, miten tänne serverille oikein pääsisi.

Muut uutiset