IeSF Jakarta 2016: Päivä 1

Julkaistu ke 5. lokakuuta 2016
Takaisin uutisarkistoon

Suomen maajoukkue matkusti Indonesiaan ratkomaan MM-mitaleja. Ensimmäinen päivä oli matkapäivä. Torstaina aloitetaan mitalijahti.

Suomen maajoukkue laskeutui Jakartalle paikallista aikaa kahdeksalta keskiviikkoaamuna. Takana oli yli 20 tunnin matka. Matkaan mahtui monia kuoppia, mutta onneksi mikään niistä ei kriittinen ajatellen maajoukkueen pelaamista.

Kolmen tunnin kuluttua laskeutumisesta pääsimme vihdoin myös hotelliin. Virkistäytymistauon jälkeen kokoonnuimme hotellin alakertaan syömään ja siitä päiväunille hotellihuoneisiin. Illalla tiedossa olisi vielä lohkojen arvonta.

Paikallisia kalamiehiä. Tuloerot kaupungit näkyvät selvästi katukuvassa.

Paikallisia kalamiehiä. Tuloerot kaupungit näkyvät selvästi katukuvassa.

Pelillisesti päivän tärkein tapahtuma oli lohkojen arvonta. Arvonta Jakartassa tapahtuu perinteisesti nostamalla jokaiselle joukkueelle oma pallonsa korista. Counter-Striken osalta lohkoarvonnassa onnettarena toimi Miikka ”SuNny” Kemppi. Alla Niko ”naSu” Kovanen summaa läpi lohkojaon:

Myös Janne ”Janetzky” Aho oli tyytyväinen lohkoonsa, vaikka heti noston tapahduttua ohimennessä sanoi, ettei nyt hirveän hyvin mennyt. Lopulta lohkosta tuli kuitenkin hyvä.

 

Janne "Janetzky" Aho suorittamassa omaa lohkoarvontaa. Takana pelin päätuomari suomalainen Markus "Olodyn" Koskivirta

Janne ”Janetzky” Aho suorittamassa omaa lohkoarvontaa. Takana pelin päätuomari suomalainen Markus ”Olodyn” Koskivirta

Molempien pelien lohkojako löytyy alta:

 

img_0617

img-20161005-wa0001

 

a

Muut uutiset