Hyväntekeväisyysyhdistys POG ry edistää suomalaista elektronista urheilua

Julkaistu pe 29. maaliskuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

POG ry perustamiseen on osallistunut 18 eri toimijaa elektronisen urheilun kentältä.

Proud to be a gamer – POG ry on suomalaista elektronista urheilua edistävä hyväntekeväisyysyhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on järjestää tempauksia ja tapahtumia varojen keräämiseksi erikseen valittuihin hyväntekeväisyyskohteisiin ja tuoda elektroninen urheilu koko kansan tietoisuuteen.

Yhdistyksen ensimmäisen vuoden tavoitteena on järjestää toisinto joulukuussa nähdystä hyväntekeväisyysottelusta, mutta tällä kertaa se tehdään LAN-tapahtumana. Lisäksi yhdistys käy puhumassa erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa elektronisen urheilun edistämiseksi. Työskentely hyvän asian edistämiseksi alkaa heti huhtikuun alkupuolella tapahtuvien yhteistyökuvioiden kautta.

“Kipinä yhdistyksen perustamiseen syttyi kun järjestimme ensimmäisen #esportstekeehyvää -hyväntekeväisyysottelun 7.12. ja totesimme että haluamme tehdä näin myös jatkossa. Luonnollinen jatkumo oli perustaa yhdistys toiminnan tueksi”, kommentoi yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja Olli-Pekka Villa.

“Haluamme olla mukana tukemassa alan kasvua ja kehittää toimintaa yhteisöllisyyden kautta. Toiminnallamme pyrimme mahdollistamaan pelaamista myös niille joilla ei välttämättä siihen olisi muuten mahdollisuutta”, Villa jatkaa.

POG ry:n perustamiseen on osallistunut 18 eri toimijaa elektronisen urheilun saralla. Tähän joukkoon kuuluu sekä uusia toimijoita että elektronisen urheilun pitkäaikaisia vaikuttajia.

Lisätietoja: https://pogry.fi

Kuva: POG ry

Muut uutiset