HAVU Gaming ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia yhteistyöhön yläkoululeirityksissä

Julkaistu to 21. joulukuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Havu Gaming ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestävät Counter-Strike: Global Offensive -yläkoululeirityksiä tulevana keväänä.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää useissa lajeissa yläkoululeirityksiä ja nyt HAVU Gaming ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia tulevat ensi keväänä järjestämään Counter-Strike: Global Offensive -yläkoululeirityksiä.  Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia haluaa olla vahvasti mukana elektronisen urheilun kehittämisessä ja yläkoululeirityksien avaaminen yhdessä HAVU:n kanssa on ensimmäinen askel laajemman e-urheilijan polun rakentamiselle.

VRUA:ssa löytyy paljon huippu-urheiluosaamista, jota sovelletaan elektronisen urheilun vaatimuksiin sopiviksi. Counter-Strike: Global Offensive valikoitui luontevasti lajiksi, koska se on yksi Suomen suurimmista peleistä.

“HAVU on yksi Suomen kovimmista CS:GO -tiimeistä, joten saamme heiltä varmasti viimeisintä tietoa lajista ja pelivalmennuksesta. Heidän pelillinen menestyminen ja kokemus huippupelaamisesta ovat myös erittäin iso asia”, kommentoi urheiluakatemian e-urheiluvastaava Jussi Simula.

Haku leirityksiin käynnistyy 20.12.2017 ja päättyy 31.1.2018. Ensimmäinen leiri järjestetään helmikuussa ja jatkoleiri huhtikuussa. Valmentamisesta isoimman vastuun kantaa HAVU:n CS:GO -joukkueen valmentaja Toni “toNppa” Luhtapuro.

“Otan vetovastuun kokonaisuuden suunnittelusta, mutta paikalla apuna tulee olemaan joukkueemme tähtipelaajia ja mahdollisesti myös muita valmentajia”, Luhtapuro kertoo.

Hakulomake leiritykseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJn26D_oT0Nf9OXowv–oTfonQwKIZ8_nfqD13w4snumR_Fg/viewform

Lisätietoja: http://www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi/eSports

Muut uutiset