Haussa eSports-valmentaja

Julkaistu ke 17. toukokuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Kajaanin ammattikorkeakoulu toteuttaa yhdessä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian (VRUA) kanssa hankkeen, johon haetaan nyt kilpapelaamisen valmentajaa Vuokattiin ajalle 1.6.2017-30.4.2019.

Kajaanin ammattikorkeakoulu kansainvälinen pelitestauksen osaaja ja kouluttaa kansainvälisiä pelialan ammattilaisia. KAMK järjestää myös kilpapelaamisen kesäleirin ja turnauksen (Nordic eSports Academy), pelialan kesäleirin sekä Northern Game Summit-tapahtuman. KAMKissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa on mahdollista yhdistää opiskelu ja urheilu alkaen yläkoulusta aina varusmiespalvelukseen ja korkeakouluopintoihin asti. VRUA sitoo yhteen urheilijoiden opintopolut, valmennuksen sekä tukijärjestelmät. Akatemian toimijoita ovat alueen oppilaitokset, urheiluseurat, lajiliitot, julkinen sektori ja yhteistyötahot, jotka tarjoavat tukipalveluita. Akatemiassa on yhteensä 12 urheilulajia ja noin 650 opiskelijaa.

Vuoden 2017 aikana Urheiluakatemia on ottamassa toimintaan perinteisten urheilulajien lisäksi myös elektronisen urheilun. Tästä johtuen Kajaanin Ammattikorkeakoulu palkkaa Kainuun ELY-keskuksen rahoittamaan ESR-hankkeeseen valmentajan. Työntekijän palkkaa Kajaanin Ammattikorkeakoulu, mutta työskentely tapahtuu Vuokatissa Urheiluakatemian tiloissa ja työnjohdon alaisena.

Valmentajalla on varsin vapaat kädet hoitaa valmentaminen haluamallaan tavalla, tavoitteena on antaa nuorille mahdollisuus kehittyä huipulle asti. Valmentaja rakentaa kilpapelaamisen osaksi VRUA:n toimintaa ja luoda perusta pelaajien kehittymiselle ja viihtymiselle joukkueessa. Valmentajan työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kausisuunnitelman tekeminen, harjoitukset, pelit, turnaukset ja leirit sekä pelaajan ja joukkueen kehittäminen.

Valmentaminen alkaa elokuun alussa, mutta suunnittelu jo ennen sitä. Olisikin tärkeää, että työnhakija pääsisi tutustumaan eSports-kesäkouluun, turnaukseen ja VRUA:n toimintaympäristöön kesäkuussa 2017. Valmentajalta haettavia ominaisuuksia ovat urheilullinen koulutus, valmentajan ammattitutkinto ja pedagogiset taidot, CS:GO tuntemus ja taito valmentaa pelin pelaajia, muiden pelien tuntemusta (esim. StarCraft II, Overwatch) sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta. Hakuaika työpaikkaan päättyy 31.5.2017 kello 16:00.

 

Työpaikkailmoitus ja hakeminen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/140537

Lisätietoja:

http://www.kamk.fi

http://www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi

Muut uutiset