Haussa eSports Business-osaaja

Julkaistu to 1. kesäkuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Kajaanin ammattikorkeakoulu hakee tuntiopettajaa eSports Business -koulutukseen ajalle 1.6.2017-31.12.2018.

Kajaanin ammattikorkeakoulu on kansainvälinen pelitestauksen osaaja ja kouluttaa kansainvälisiä pelialan ammattilaisia. KAMKissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Syksyllä 2018 KAMK aloittaa Liiketoiminta ja innovaatiot -osaamisalueella koulutuksen, joka johtaa englanninkielisen liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon. Suuntautumisvaihtoehtona on eSports Business ja koulutus tulee olemaan osa eSports -urheilijan valmennus- ja opintopolkua.

Alkavaan koulutukseen haetaan nyt liiketoiminta- ja toimialaosaajaa. Paikka on koko- tai osa-aikainen tuntiopettaja sekä koulutuksen kehittäjä englanninkielisessä liiketalouden koulutuksessa (Bachelor of Business Administration). Osana tehtävää on myös KAMK eSports Summer School-valmentajana toimiminen sekä eSports-hanketoimintaan osallistuminen.

Hakijalta toivotaan esimerkiksi soveltuvaa tutkintoa, eSports -toimialaosaamista eli vahvaa työkokemusta alalta, liiketoimintaosaamista, yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hakuaika työhön päättyy keskiviikkona 7. kesäkuuta kello 20:00.

Työpaikkailmoitus ja hakeminen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/139343

Lisätietoja: http://www.kamk.fi

Muut uutiset