Haussa e-urheiluohjaaja

Julkaistu pe 3. marraskuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

SASKY koulutuskuntayhtymä hakee e-urheiluohjaajaa määräaikaiseen toimeen.

Ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä SASKY koulutuskuntayhtymä hakee e-urheiluohjaajaa määräaikaiseen toimeen alkaen 1.1.2018. Sasky toimii pääasiassa 14 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnalla, henkilöstöä kuntayhtymässä on noin 600.

E-urheiluohjaajan tehtävään kuuluu suunnitella ja toteuttaa yhtymän opetusyksikössä e-urheilun pilottihanke. Ohjaajan sijoituspaikka on sovittavissa. Tehtävään edellytetään vahvaa näkemystä e-urheilun toimintaympäristöistä, sekä sen yhdistämistä 2. asteen koulutukseen. Sasky arvostaa vankkaa ja laaja-alaista ammattitaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä näyttöjä tuloksekkaasta sidosryhmätyöskentelystä.

Työn kesto on vuosi ja hakija voi esittää palkkatoiveen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset CV:neen tulee toimittaa 30.11.2017 kello 16:00 mennessä osoitteella SASKY koulutuskuntayhtymä, Ratakatu 36, 38210 Sastamala.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti, puh. 050 340 6221.

Muut uutiset