Haluatko olla ensimmäinen Teamfight Tactics:n Suomen mestari?

Julkaistu ke 7. helmikuuta 2024
Takaisin uutisarkistoon

Teamfight Tactics pelin Suomen mestaruus-kisojen karsinnat pidetään lauantaina 10. helmikuuta ja finaaliin pääsee karsintojen kahdeksan parasta pelaajasta. Voittajalle on luvassa rahapalkinto, virallinen Suomen mestaruus titteli sekä pokaali. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös 300 euron tuotepaketti.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 9. helmikuuta klo 19:00, joten kiirehdi kirjoittamaan nimesi listaan osoitteessa: https://play.toornament.com/en_US/tournaments/7504348294997303296/ ja voit olla ensimmäinen TFT:n Suomen mestari! Osallistuminen vaatii SEULin kilpailulisenssin ja sen voi hankkia täältä. Karsintoja voi seurata Twitchistä. Turnauksen finaali pelataan lauantaina 24.2. Winter Assembly -tapahtuman yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa. 

Teamfight Tactics (TFT) on Riot Gamesin kehittämä auto battler -strategiapeli, joka perustuu League of Legends -universumiin. Pelissä kahdeksan pelaajaa kokoaa ja päivittää hahmojoukkueita, jotka taistelevat toisiaan vastaan automaattisesti. Pelaajat valitsevat hahmoja ja varusteita, sijoittavat ne pelilaudalle ja rakentavat synergiaperusteisia strategioita.

Turnauksissa pisteitä kerätään sijoitusten perusteella: mitä parempi sijoitus, sitä enemmän pisteitä pelaaja saa. Pisteiden kertyminen määrittää turnauksen voittajan useiden pelikierrosten jälkeen. TFT:ssä jokainen peli on ainutlaatuinen kokemus, jossa pelaajien on jatkuvasti mukautettava strategioitaan ja reagoitava uusiin tilanteisiin. Pelin satunnaisuus ja laaja hahmovalikoima takaavat, että kaksi pelikertaa eivät koskaan ole samanlaisia, mikä tekee jokaisesta pelistä ennakoimattoman ja strategisesti monipuolisen.Muut uutiset