Hallituksen kokouksen 6.5.2014 yhteenveto

Julkaistu ti 6. toukokuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

SEULin hallituksen kokouksessa on taas esillä monia elektronisen urheilun kannalta tärkeitä asioita. Löydät listan kokouksessa käsiteltävistä asioista tästä uutisesta, sekä kokouksen jälkeen yhteenvedon käsitellyistä asioista.

Järjestyksessä viides vuoden 2014 hallituksen kokous järjestetään tiistaina 6.5. Kokouksessa käydään tuttuun tapaan läpi meneillään olevat projektit, sekä tietysti työryhmien kuulumiset. Haluamme tapamme mukaan jakaa kokouksen sisällön ja annin koko elektronisen urheilun skenen kanssa.

Kevään 2014 liittokokous

Liiton hallinnon kannalta erittäin tärkeä liittokokous, jossa hallitus pääsee tapaamaan jäsenjärjestöjensä edustajia, on pian käsillä. Hallitus on valmistellut pitkään materiaaleja, jotka esitellään liittokokouksessa. Kokouksessa käydään vielä kerran läpi liittokokouksen materiaalit, jonka jälkeen paketti lähtee jäsenistölle.

Pelaajatalo

Pelaajatalon kanssa on päästy erittäin konkreettiseen vaiheeseen, mutta matkaan on tullut muutamia viivästyksiä. Kokouksessa pohditaan, miten tilanteesta edetään. Haluaisimme päästä mahdollisimman nopeasti kertomaan teille kaikille, mitä pelaajatalolla on luvassa.

Dota 2 sm-liiga

SEUL tulee pilotoimaan sm-liigakonseptia ensiksi Dota 2 sm-liigan kanssa. Kokouksessa käydään läpi projektin kuulumisia ja keskustellaan liiton roolista liigan tukijana.

Assembly Summer 2014

Assembly-tapahtuma laajenee rytisten, kun tänä kesänä pelaajat, lanittajat ja demoskene palaavat takaisin Helsingin Messukeskukseen. Assemblyt järjestetään 31.7.-3.8. Kokouksessa keskustellaan uudistuvasta Assemblystä ja SEULin roolista laneilla.

seul_nettisivut_default_uutinen2

 

Kevää 2014 liittokokous

Kevään liittokokouksen materiaalit on nyt kerätty yhteen ja hallitus on hyväksynyt ne. Jäsenille lähtee pian paketti, mistä löytyy vuoden 2013 tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastus. Kevään kokouksessa käsitellään lisäksi sääntömuutosta kannatusjäsenten ottamisesta liittoon, sekä Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry, eli VALO:on liittymistä. Lisäksi liittokokouksessa esitellään liiton mielipidetutkimuksen tulokset ja pohditaan yhdessä niiden pohjalta liiton tulevaisuutta. Hallitus toivoo, että mahdollisimman moni jäsenjärjestöjen edustajista pääsisi paikalle.

Pelaajatalo

Pelaajataloprojekti on hienolla mallilla, ja odotamme kärsimättöminä oikeaa hetkeä raottaa mystisyyden verhoa koko skenen suuntaan. Kokouksessa käytiin läpi talon tämänhetkistä tilannetta, ja sovittiin paikan päälle muun muassa hallituksen yhteinen talkoopäivä.

Dota 2 -liiga

Suomen ensimmäisestä virallisesta Dota 2 -liigasta on tulossa todella hieno tapahtuma, jota myös SEUL on tukemassa. Lisäuutisia aiheesta itse liiga, eli pysykää kuulolla.

Kesän tapahtumat

Sen lisäksi, että varapuheenjohtajamme Erkka “Prote” Jouste matkaa Ruotsiin Dreamhackeille, on hallituskella edessään myös suomalainen huippuluokan eSports-tapahtuma. Assembly Summer 2014 järjestetään heinä- elokuun vaihteessa, ja SEUL haluaa tuttuun tapaan olla mukana tukemassa suomalaista elektronista urheilua.

Lisäksi kokouksessa käsiteltiin työryhmien tilanne, joka on tällä hetkellä melko hiljainen, sillä hallituksen panokset ovat kiinni pelaajatalossa.

Hallitus kerääntyy seuraavan kerran kesäkuussa, jolloin luvassa on tuttuun tapaan lisää tärkeitä Suomen eSportsia koskevia kysymyksiä.

 

Muut uutiset