Hallituksen kokouksen 22.12. yhteenveto

Julkaistu to 19. joulukuuta 2013
Takaisin uutisarkistoon

Hallitus kokoontuu 22.12. viimeisen kerran vuonna 2013. Kokouksessa käsitellään lähinnä juoksevia asioita.

SEULin hallitus pyrkii parantamaan päätöksentekonsa läpinäkyvyyttä julkaisemalla tulevissa kokouksissa käsiteltäviä asioita etukäteen.

Liittohallituksen vuoden viimeinen kokous järjestetään 22.12.2013. Kokouksessa käydään läpi pääasiassa juoksevia asioita:

Työryhmien tilanteen läpikäynti
Liittohallitus käy läpi ja hyväksyy virallisesti linjauspäivässä suunnitellut työryhmät vuodelle 2014 sekä tarkastelee nykyisten työryhmien tilanteet.

Ehdotus liiton arvoiksi, missioksi ja visioksi
Liitolle on valmisteltu muiden tulevien uudistusten ohella toiminnan ohjaamiseksi missiota, visiota ja arvoja. Liittohallitus käsittelee ehdotuksen ja päättää sen ehdottamisesta kevään liittokokoukselle.

Tulevat tapahtumat
Hallitus käy läpi loppu- ja alkuvuoden tapahtumat elektronisesta urheilusta ja keskustelee liiton roolista näissä tapahtumissa.

22.12 järjestettävän kokouksen yhteenveto päivitetään tähän uutiseen mahdollisimman pian kokouksen päätyttyä.

—–

Vuoden 2013 viimeinen hallituksen kokous pidettiin 22.12. Kokouksessa käsiteltiin seuraavia asioita.

Linjauspäivän suunnitelmien hyväksyntä

Kokouksessa käytiin vielä läpi joulukuun alussa järjestetyssä linjauspäivässä päätetyt asiat ja hyväksyttiin ne vuoden 2014 suunnitelmaksi. Ensi vuoden alusta eri työryhmien määrä siis lisääntyy ja toiminta laajenee, kun uudet hallituslaiset ja verkostokoordinaattori aloittavat työskentelyn toden teolla.

Liiton arvot, missio ja visio

Brändiuudistuksen yhteydessä liitolle luodaan arvot, missio ja visio. Brändityöryhmä on työstänyt ehdotuksen, joka tuotiin hallituksen nähtäville. Viilatut arvot, missio ja visio viedään lopuksi esityksenä ensi kevään liittokokoukseen, jossa liiton jäsenistö käsittelee paketin.

Tulevat tapahtumat

SEUL on mukana myös vuoden 2013 LAN-kauden viimeisissä tapahtumissa, Skynett Langameseillä ja Urbanlaneilla. Liiton kalustoa on lainassa Skyneteillä, ja Urbanlaneilla liiton puheenjohtaja Tuomas Velling käy tekemässä turnausarvion. Ensi vuoden alussa liitto nähdään myös LanTrek ‘14 ja Assembly Winter 2014 -tapahtumissa. SEUL on mukana tapahtumissa järjestämässä pelaajaloungeja, joita ollaan kehitetty vahvasti. Tulevista tapahtumista on luvassa lisätietoja ensi vuoden alussa.

Työryhmien katsaus

Kokouksessa käytiin läpi eri työryhmien loppuvuoden kuulumisia. Brändiuudistus on jo loppusuoralla, ja uudet materiaalit painossa. Lisäksi liitto on käynyt kuvaamassa pelaajia studiossa, joten nyt SEUL pystyy mainosmateriaalissaan tuomaan esiin suomalaiset huippupelaajat. Brändiuudistuksen hedelmät tulevat näkyville ensi vuoden alussa.

Pelaajatalon perustamisen suunnittelu on vauhdissa ja heti tammikuun alkupuolella aloitetaan esityksen valmistelu liittohallitukselle. Pelaajataloprojektin on tarkoitus käynnistyä maaliskuussa 2014 ja itse talon avautua huhtikuun aikana.

SEULin eri pelien säännöt ovat olleet kovassa käytössä, ja nyt on huomattu, että myös englanninkielisille versioille olisi tarvetta. Käännökset toteutetaan hallituslaisten toimesta joulun välipäivien aikana.

SEULin hallitus kokoontuu seuraavan kerran ensi tammikuussa Lantrekkien jälkeen ennen Assemblyjä. Hallituslaiset toivottavat kaikille Suomen e-sports-skeneläisille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Tehdään vuodesta 2014 mahtava!

Muut uutiset