Hallituksen kokouksen 11.12. yhteenveto

Julkaistu ke 17. joulukuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Liiton hallitus kerääntyi elektronisen urheilun asioiden ääreen viimeisen kerran vuonna 2014. Lue tästä uutisesta, mitä kokouksessa käsiteltiin ja mitä SEULilla on juonittuna ensi kaudelle.

Vuosi vetelee viimeisiään ja SEULin hallituksen kuluneen kauden viimeinen kokous on ohi. Kokouksessa oli hyvä tulevaisuuteen katsomisen lisäksi käydä läpi myös kulunutta vuotta. Tämä uutinen sisältää tuttuun tapaan kokouksessa käsitelyjä asioita.

Peliteollisuuden ennakointiryhmä

Opetushallitus on pyytänyt SEULia mukaan Peliteollisuuden ennakointiryhmään antamaan elektronisen urheilun näkökulman asioihin. Työryhmässä mukana olo on todella hieno mahdollisuus päästä vaikuttamaan pelialaa koskeviin asioihin etukäteen ja päästä avaamaan keskustelua suomalaisen peliteollisuuden suuntaan. SEULia ennakointiryhmässä edustaa Teemu “wabbit” Hiilinen.

Alkuvuoden tapahtumat

Liitto on mukana ensi vuoden alussa järjestettävillä Assemblyillä ja LanTrekeillä tuttuun tapaan Pelaajaloungen merkeissä. Toivotamme ammattilaisturnausten pelaajat tervetulleiksi rentoutumaan pelien välissä kahvin ja naposteltavien parissa.

Janne “Savjz” Mikkonen edustamaan Suomen WECG-turnaukseen Etelä-Koreaan

Janne “Savjz” Mikkonen lähtee helmikuussa 2015 edustamaan maatamme World eSports Championship Games (WECG) -turnaukseen Etelä-Koreaan. SEULia pyydettiin suosittelemaan Hearthstone-pelaajaa Suomesta, ja olemmekin ilolla lähettämässä Jannea jälleen uuteen arvoturnaukseen.

Pelaajatalon kehitys jatkuu

Pelaajataloprojekti on lähetenyt syksyn aikana todella hyvin käyntiin, ja nyt on aika arvioida haasteita, onnistumisia ja tehdä niiden pohjalta tulevaisuuden suunnitelmaa. Pelaajatalotyöryhmä kokoontuu 17.12. Pelaajatalolla ja tekee suunnitelman talon jatkokäytöstä. Pian on siis tulossa lisätietoa talon hinnastosta ja LanTrekkien ja Assemblyjen lähettyvistä harjoitteluviikonlopuista. Työryhmälle voi yhä lähettää palautetta ja ehdotuksia esimerkiksi Twitterin tai palautelomakkeen kautta.

Kansainvälisyyttä Suomi–Ruotsi-maaotteluiden kautta?

Haaveenamme on pitkään ollut kilpatoiminnan käynnistäminen rakkaan naapurimme kanssa.

Ensi vuonna tämä toivottavasti on todellisuutta, kun SEUL pyrkii lähentämään yhteistyötään Ruotsin eSports-väen kanssa. Tähtäimessä ovat myös koko Pohjoismaiden yhteisten maaotteluiden järjestäminen eri lajeissa.

SEUL paremmin yhteydessä valtamediaan

Kuluneen vuoden aikana liitto on omalta osaltaan onnistunut lisämään elektronisen urheilun näkyvyyttä valtamediassa. Olemme onnistuneet toimimaan yhteystietojen välittäjänä pelaajien ja toimittajien kanssa, ja olemme onnistuneet luomaan kontakteja lajistamme kiinnostuneisiin toimittajiin ympäri maata. Lämmin kiitos suomalaisille pelaajille kaikista niistä todella mahtavista haastatteluista, joita olette antaneet tämän vuoden aikana. Ei voi kun olla ylpeä.

Seuraavan kerran SEULin hallitus kokoontuu sorvin ääreen ensi vuonna. Ensi vuodelle on luvassa paljon mielenkiintoisia projekteja ja tapahtumia, ja olemme ilolla päässeet seuraamaan elektronisen urheilun kehitystä Suomessa. Siitä kiitos meille kaikille yhteisönä. Hallitukselta hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille. Nähdään ensi vuonna. Tässä vielä asiaan tiukasti liittyvä video.

seul_nettisivut_default_uutinen2

Muut uutiset