Haku Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston esport-linjalle on käynnissä!

Julkaistu pe 16. helmikuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Haku Ahlmanin elektronisen urheilun linjalle on käynnissä 15. heinäkuuta asti.

Aiemmin Orivedellä toiminut Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston esport-linja siirtyy syksystä 2018 alkaen Tampereelle. Koulutuksen tarkoituksena on antaa pelaajille mahdollisuus kehittää itseään kilpapelaajana ja oppia mitä menestyminen pelitaitojen lisäksi vaatii sekä omistautua treenaamiselle.

“Olemme saaneet nyt toiselle vuodelle paljon monipuolisempaa tarjontaa valmennukseen sekä opetuksen sisältöön. Palaute laadun parantamisesta on ollut täysin positiivista opiskelijoilta. Seuraavalle lukuvuodelle panostamme uusien tilojen lisäksi yhä lisää toiminnan ja opetuksen kehittämiseen”, kommentoi esport-linjan valmentaja Niklas Hirvelä.

Koulutuksessa käsitellään myös kehonhuoltoa, ravintoa, unta ja stressiä. Lukuvuoden aikana vierailemassa käyvät luennoitsijat kuten Slaava “Twista” Räsänen ja valmentajan ammattitutkinnon Vierumäellä suorittanut Samuli “elfi” Sihvonen. Koulutus on yhden lukuvuoden mittainen ja opiskelijan on mahdollista majoittua asuntolassa opintojen ajan. Haku linjalle on käynnissä 15. heinäkuuta asti ja sinne voi hakea täällä.

Lisätietoja: http://www.ahlman.fi/esport-linja

Kuva: Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Muut uutiset