Haku e-urheilun yläkoululeirille Pajulahteen on auki nyt

Julkaistu to 7. toukokuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Liikuntakeskus Pajulahti järjestää yhteistyössä Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa e-urheilun yläkoululeirityksen. Leiri on tarkoitettu 7.-9. luokkalaisille kilpapelaamista harrastaville ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille nuorille.

E-urheilun yläkoululeirityksen tavoitteena on monipuolisesti kehittää nuorten harjoittelu- ja elämäntaitoja sekä yhdistää e-urheilussa tarvittavia yksilöllisiä lajitaitoja joustavasti toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi. Iltaisin leiriläisillä on mahdollisuus pelata oman joukkueen kanssa verkossa soveltaen opeteltuja yksilötaitoja käytäntöön.

Päivittäinen lajiharjoittelu toteutetaan suomalaisten e-urheilun parissa toimivien valmentajien ja pelaajien toimesta. Ominaisuusharjoittelussa ja elämäntaitojen opetuksessa noudatetaan Suomen Olympiakomitean Urheiluakatemiaohjelman ohjeistuksia ja ne toteutetaan Pajulahden asiantuntijoiden vetäminä. Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean Urheiluakatemiaohjelmaa.

Pajulahdessa järjestettävällä leirillä pääsee pelaamaan Counter-Strike: Global Offensivea, Overwatchia, League of Legendsiä, Dota 2:ta, Fortniteä ja Apex Legendsiä. Peleissä noudatetaan Kansallinen audiovisuaalisen instituutin KAVI:n suosituksia ikärajoista. Ohjatussa toiminnassa ikärajajousto on kolme vuotta.

Valmennuskeskusympäristössä on erinomaiset olosuhteet päivittäiselle harjoittelulle, hyvät valmennuksen tukipalvelut sekä monipuolista tukea opintojen suunnitteluun ja toteutukseen. Pajulahden pelistudio tarjoaa loistavat lajiharjoitusolosuhteet e-urheiluun.

Neljän vuorokauden leiri (ma-pe) kustantaa täysihoidolla 308 euroa henkilöltä. Hintaan sisältyy majoitukset, ruokailut, valmennus, opetus ja Kasva Urheilijaksi -oppikirja. Leirejä järjestetään yhteensä viisi 7.-9. luokkalaisille seuraavasti:

  • Leiri I: 28.9.-2.10.2020
  • Leiri II: 23.-27.11.2020
  • Leiri III: 25.-29.1.2021
  • Leiri IV: 15.-19.3.2021

Yläkoululeiritykselle voi hakea mukaan 21.8.2020 asti Pajulahden verkkosivuilta.

Lisätietoja

https://pajulahti.com/valmennuskeskus/ylakoululeiritys/e-urheilu

Kuva: Otto Virtanen / SEUL ry

Muut uutiset