Haku Ahlmanin esports-linjalle on auki

Julkaistu pe 25. helmikuuta 2022
Takaisin uutisarkistoon

Tampereen Ahlmanilla sijaitsevan esports-linjan haku on nyt auki.  Ahlmanilla opiskelija pääsee harjoittelemaan omaa peliänsä ammattilaisten valmentamana ja treenitilat ovat käytössä ympäri vuorokauden. Oppilaitos tarjoaa puitteet kampuksella kuntosalista ravintolaan ja majoitukseen, joten jokainen voi keskittyä täysillä tavoitteelliseen kilpapelaamiseen.

Pääpaino opinnoissa on tietenkin pelaamisessa, mutta tämän lisäksi tukena ovat myös teoriatunnit, kehonhuolto, analysoinnit ja testaus. Pelinsisäistä valmennusta antavat arkipäivisin pelaajat ja valmentajat johtavista kotimaisista joukkueista ja organisaatioista. Lisäksi opintojen läpi tukenasi ovat monissa kotimaisissa huippujoukkueissa valmentanut Ahlmanin CS-koutsi Toni ”Tonppa” Luhtapuro sekä Valorantin ja Overwatchin parissa valmentanut Niklas ”Nihvu” Hirvelä.

Opinnot sopivat niille, jotka haluavat keskittyä täysillä oman pelinsä huipulle pääsemiseen, verkostoitua niin kotimaisen kuin ulkomaisen skenen kanssa ja tavoitella ammattilaisuutta kilpapelaamisessa. Opinnot ovat avanneet ovia seuratasolle joka vuosi ja opiskelijat ovat menestyneet kansainvälisesti mm. Overwatch leaguessa, LoLin Euroopan liigoissa ja Valorantin maailmanmestarina.

Ahlmanin esports-linjalle ei voi hakea yhteishaussa, vaan se täytyy tehdä erikseen. Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät osoitteesta: https://ahlmanedu.fi/koulutushaku/esport-linja/

Kuva: Ahlman

Muut uutiset