Haku Ahlmanin elektronisen urheilun linjalle on alkanut

Julkaistu to 4. huhtikuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Elektronisen urheilun kouluttaja Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto on avannut hakunsa vuoden kestävälle esports-linjalleen.

Ahlmanin ammattiopiston esports-koulutuslinjan haku on alkanut 1.4.2019. Esports-linjalla oppilaiden on puitteiden ja opetuksen puolesta mahdollista harjoitella kokopäiväisesti elektronista urheilua ohjatussa ympäristössä. Ahlmanin tarjoaa opiskelijoidensa käyttöön ergonomiset sähköpöydät ja pelituolit sekä nopeat verkkoyhteydet. Ammattivalmentaja Niklas “Nihvu” Hirvelä toimii linjan vetäjänä.

Pelillisen harjoittelun lisäksi opintoihin sisältyvät mm. pelianalyysit, teoriaopinnot sekä terveelliset elämäntavat, jotka kuuluvat kilpapelaajan arkeen. Tätä kaikkea on lisäksi tukemassa vierailevat valmentajat sekä pelaajat johtavista kotimaisista joukkueista ja organisaatioista. Useat viime vuoden opiskelijoista pääsivät pelaamaan eri organisaatioihin jo opiskeluidensa aikana.

Lukuvuosi Tampereella alkaa 13. elokuuta 2019 ja jatkuu 20. toukokuuta 2020 asti. Opiskelijoille on mahdollista majoittua opistolla ja ruokailla koulupäivinä kolme kertaa päivässä koulun ravintolassa.

Lisätietoa esports-linjasta ja hakemisesta löydät osoitteesta: www.ahlman.fi/esport-linja

Elektronisen urheilun koulutuksia on listattu liiton sivuille osoitteeseen: https://seul.fi/yhteiso/koulutukset/

 

Kuva: Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto

Muut uutiset