Fortnite- ja Overwatch-kesäleirit järjestetään kesäkuussa Jyväskylässä

Julkaistu ma 3. toukokuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja valmennuspalvelu Incoach järjestävät kesäkuussa nuorille suunnatun e-urheiluvalmennusleirin. Leiri on tarkoitettu 12+ vuotiaille ja sen lajivalintoina ovat Fortnite ja Overwatch.

Leiri järjestetään 7.-11.6. välisenä aikana, jokaisena päivänä klo 9-15 (sisältäen tunnin ruokatauon). Overwatch-leirin valmennuspaikkana on Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampus, Game Pit Pro -tila AP05, Rajakatu 35. Fortniten valmennuspaikkana on Digi & Game Center, JAMKin Game Pit -tila, Matarankatu 2.

Molemmille leireille hyväksytään 12 osallistujaa. Tiloissa on valmiina tarvittava laitteisto, mutta osallistuja voi halutessaan tuoda mukanaan omat kuulokkeet, pelihiiren ja -näppäimistön. Osallistujilla tulee olla omistuksessaan pelattava peli/pelilisenssi. Pelien alustana toimii PC.

Valmennusleirin hinta on 149€ (sis. alv), sisältäen päivittäisen lounaan sekä sponsorien logoilla varustetun e-urheilijan t-paidan. Ilmoittautuminen tulee tehdä 31.5. mennessä. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä 16.5. mennessä.

Lisätietoa leiristä ja ilmoittautumislinkin löydät JAMK:n verkkosivuilta.

Kuva: Otto Virtanen, Grail Quest 2018

 

Muut uutiset