Finnkino tuo e-urheilun elokuvateattereihin

Julkaistu la 6. kesäkuuta 2015
Takaisin uutisarkistoon

FInnkino on hankkinut oikeudet Esports in Cinema -sarjaan ja näyttää kesän ja syksyn aikana useita e-urheiluotteluita yhdistettynä erikoissisältöihin, kuten dokumentteihin.

Ensimmäisessä Esports in Cinema -tapahtumassa 28.7. klo 21:00 alkaen esitetään yhdeksännestä IEM-kaudesta koostettu ”The Pursuit of eSports Glory” -dokumentti, jonka jälkeen seuraa Kölnistä suorana eSports All-Star -ottelu. Dokumentti on ekslusiivista sisältöä, joka on suunniteltu näytettävän vain teattereissa.

Sarjan seuraava esitys on 23. elokuuta, kun ESL One Cologne 2015 CS:GO Major-turnauksen finaali näytetään suorana Kölnistä. Tapahtumia esitetään aluksi vain kolmessa teatterissa, Helsingin Tennispalatsissa, Turun Kinopalatsissa sekä Tampereen Plevanssa, mutta mikäli kiinnostusta näytöksiä kohtaan on, sarjan tulevia näytöksiä mahdollisesti näytetään myös muissa suuremmissa kaupungeissa.

Lipunmyynti ensimmäiseen näytökseen alkoi eilen perjantaina 5.6. kello 14:00 Finnkinon sivuilla ja SEULissa odotetaankin mielenkiinnolla, miten yleisö ottaa erikoissisällön vastaan.

Teattereissa esitettävän sarjan takana ovat ESL sekä kansainvälinen elokuvateatterien live-sisältöjen jakelija By Experience.

Varsinaisen lehdistötiedotteen voit lukea tästä.

Uutiskuva: http://eslgaming.com/

Muut uutiset