FEL:n CS-liiga ottaa isoja harppauksia eteenpäin

Julkaistu pe 15. maaliskuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Vuonna 2019 FEL tulee jakamaan palkintorahaa vähintään 55 000 euroa.

FEL eli Finnish Esports League on ilmoittanut yhteistyöstä ruotsalaisen Challengermode AB:n kanssa. Challengermode on kilpapelialusta, joka mahdollistaa liigojen ja turnausten järjestämisen peleissä Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnkown’s Battlegrounds ja League of Legends. FEL ottaa käyttöönsä alustan CS-liigassa ja CS-haastajaliigassa.

“Suomalaisilta CS-joukkueilta on puuttunut mahdollisuus mitata taitojaan toisiaan vastaan pitkäjänteisesti. Challengermode-yhteistyön avulla pystymme luomaan Suomeen kokonaisvaltaisen ranking-järjestelmän, jota on jo pitkään odotettu. Divisiooniin ja liigaformaattiin perustuva sarja tekee pelaamisesta mielekkäämpää kaikkien taitotasojen joukkueille”, toteaa FELin peliosaston johtaja Nuutti “pata” Syrjäaho ison muodonmuutoksen kokevasta haastajaliigasta.

LanTrek-tapahtumassa alkaneessa CS-liigassa kauden mestari etenee Arctic Invitational -turnauksen karsintaan, jonka voittaja jatkaa taistelemaan 100 000 euron palkintopotista.  Elisa tulee lähettämään CS-liigakauden otteluita kaksi kertaa viikossa Elisa Viihde -palvelun kautta sekä Twitch-kanavallansa. Lähetykset tehdään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin kello 20:00. Vuonna 2019 FEL tulee liigoissaan jakamaan palkintorahaa vähintään 55 000 euroa ja summa onkin suurempi kuin koskaan aikaisemmin.

FEL järjestää myös vuonna 2019 eSM-kisat peleissä Hearthstone ja Overwatch. Lisätietoja tullaan julkaisemaan osoitteessa www.esm.gg.

Lisätietoja:
https://fel.gg/felin-liigoissa-taistellaan-55-000-eurosta-cs-mestarille-paikka-sadan-tonnin-arctic-karsintaan-tv-sopimus-elisan-kanssa/
https://fel.gg/fel-ja-challengermode-yhteistyohon-cs-liiga-ottaa-ison-harppauksen-eteenpain-haastajaliigaan-odotettu-ranking-jarjestelma/
https://elisaviihde.fi/sport/lajit/eurheilu

Kuva: FEL

Muut uutiset