Eveliina Korkeamäki aloittaa SEUL:in uutena yhteistyö- ja viestintäkoordinaattorina

Julkaistu ke 17. toukokuuta 2023
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liitto on valinnut uudeksi yhteistyö- ja viestintäkoordinaattorikseen Eveliina Korkeamäen. Korkeamäellä on nuoresta iästään huolimatta kansainvälistä taustaa viestinnässä ja markkinoinnista, sekä laajaa kokemusta sosiaalisesta mediasta.

“Elektronisen urheilun uutena tuttuna olen innoissani laajentamaan näköpiiriäni e-urheilun parissa ja tuomaan omaa uutta näkökulmaani sen viestintään. Haluan avartaa SEUL:in ja ylipäänsä e-urheilun viestinnän kohderyhmää ja lisäämään tietämystä SEUL:in toiminnasta niin tutuille alan toimijoille kuin myös uusille tuttavuuksille.” Korkeamäki kommentoi uutta työpestiään.

Yhteistyö- ja viestintäkoordinaattorin vastuualueisiin kuuluvat muun muassa liiton sisällöntuotanto, yhteistyökumppaneiden kanssa viestiminen, liiton viestintästrategian suunnittelu sekä sosiaalisen median kanavien ylläpito ja kehittäminen.

Korkeamäen voi tavoittaa sähöpostilla eveliina.korkeamaki@seul.fi niin yhteistöiden merkeissä kuin myös muissa viestintään liittyvissä asioissa.

Muut uutiset