ESPORTSM.fi toisen osakilpailun tiedot julkistettu

Julkaistu ke 31. toukokuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

ESPORTSM.fi -kisojen toinen osakilpailu pelataan 12.6.-1.7. välisenä aikana.

Toinen osakilpailu pelataan online-otteluilla peleissä Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Hearthstone ja StarCraft II. Osakilpailujen voittajat jatkavat Assembly Summer 2017-tapahtumassa pelattavaan SM-finaaliin. Counter-Strike: Global Offensive ja StarCraft II -peleissä voittajat saavat paikat lisäksi Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen kesäkaudelle. StarCraft II-pelissä myös hopealle sijoittunut pelaaja pääsee kesäkaudelle mukaan.

Counter-Strike: Global Offensive ja Overwatch -peleissä osakilpailun finaaleihin etenee neljä joukkuetta. Joukkueista kaksi on kutsuttu ja kaksi tulee kahden karsinnan kautta. Hearthstone ja StarCraft II -peleissä osakilpailun finaaleissa on kahdeksan pelajaa, joista kaksi on kutsuttu ja kuusi pelaajaa tulee kolmen karsinnan kautta. Kutsuja toiseen osakilpailuun voi hakea 11. kesäkuuta asti. Jokaiseen peliin jaetaan siis kaksi kutsua.

Elektronisen urheilun SM-kilpailuhin osallistuminen on avointa kaikille Suomen kansalaisille. Osallistumiseen edellytetään yleinen eSM-pelaajalisenssi, jonka hinta vuonna 2017 on 10 euroa.

Lisätietoja:

http://esportsm.fi/news/view/2017-osakilpailu-2-tiedot-julki

http://www.esm.gg

Muut uutiset