eSM - Seurantaopas ensimmäiseen osakilpailuun

Julkaistu ke 7. kesäkuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Ensimmäiset osakilpailut pelataan viikonloppuna Vectorama 2017 -tapahtumassa.

Tämän vuoden suomenmestaruuskilpailujen ensimmäinen karsintakierros on pelattu ja viikonloppuna on vuorossa osakilpailut, jonka voittajat etenevät toisena finalistina Assembly Summer 2017 -tapahtumaan taistelemaan Suomen parhaan tittelistä. Pelaajia osakilpailuissa neljän pelin osalta on mukana 81. Turnauksia voi joko seurata kotoa käsin tai tulla paikalle Oulun jäähalliin, jossa ensiesiintymisensä tekee muun muassa Porin Ässien juuri lanseeraama Aces -joukkue.

Alle on koottu yhteenveto otteluista ja lähettävistä tahoista. Lisätietoja sekä tulokset löydät osoitteesta https://tournaments.vectorama.info/

Counter-Strike: Global Offensive

Lähetyksen osoite on www.twitch.tv/vectorama. Selostajina toimivat Jaakko “striimitTV” Palvaila sekä Juho “SchumiGG” Suutari.

Overwatch

Lähetyksen osoite on www.twitch.tv/tombhaonair. Selostajina toimivat Tomi “Tombha” Rinne sekä Juha-Pekka “Zeizei” Joutsenlehti.

Hearthstone

Perjantaina pelataan 20:00 – 00:00 välisenä aikana liukuvalla aikataululla. Pelimuotona Double Elimination -menetelmä. Lueteltuna ensimmäiset otteluparit lohkoista.

Lähetyksen osoite www.twitch.tv/ozzmousis. Selostajana toimii Ohto ”Ozzmousis” Lankila.

StarCraft II

Lähetyksen osoite on www.twitch.tv/snapplestream. Selostajana toimii Esa “Snapple” Kaisjoki.

Seuraaminen tapahtumassa

Osakilpailu järjestetään Vectorama 2017 -tapahtuman yhteydessä Oulun jäähallissa. Hallin osoite on Teuvo Pakkalan katu 11, 90130 Oulu. Sisäänpääsymaksu on 20 €.

Jokaisella pelillä on oma alueensa, jonka takana voit seurata pelaajien otteita sekä näet myös osan otteluista selostettuna katsomosta.

Tapahtumaan on myös jäljellä myös muutamia konepaikkoja, joten tarkista päivän tilanne Vectoraman lippukaupasta osoitteessa https://ilmo.vectorama.info/

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta www.vectorama.info.

Suomenmestaruuskilpailuiden tiedot löytyvät www.esm.gg ja osallistuminen toiseen karsintaan tapahtuu osoitteesta www.esportsm.fi. Pelipäivät ovat 12.-18.6.2017.

Muut uutiset