eSM Finaalit Assembly Summer 2016 -tapahtumassa!

Julkaistu pe 29. heinäkuuta 2016
Takaisin uutisarkistoon

Elektronisen urheilun suomenmestaruudet ratkaistaan Assembly Summer 2016 -tapahtumassa 4.8.2016. Pelattavat pelit ovat Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone ja StarCraft II.

Peliliigan järjestämien eSM-turnausten voittajat lunastavat rahapalkintojen lisäksi paikan pohjoismaisiin mestaruuskilpailuihin. CS:GO- ja Hearthstone -turnausten voittajat saavat maajoukkuekutsun Jakartassa, Indoniesiassa järjestettäviin Kansainvälisen elektronisen urheilun liiton, IeSF:n, vuoden 2016 MM-kilpailuihin. Finalistit ovat nähtävissä aiemmin julkaistussa uutisessa.

Turnauksia voi tulla katsomaan myös paikan päälle Helsingin Messukeskukseen. eSM pelaajalisenssin hankkinut pelaaja saa ovelta ostettavista lipuista 10% alennuksen (max. 2 lippua per lisenssi).

eSM-otteluiden aikataulu torstaina 4.8.:
16:00 StarCraft II -loppuottelu
19:00 Hearthstone -loppuottelu
22:00 Counter-Strike: Global Offensive -loppuottelu

Sim Racingin eSM-loppukilpailu pelataan lauantaina 6.8.2016 klo 11:00 alkaen.

Pelejä voi seurata myös liiton verkkosivujen kautta. Lähetys löytyy suoraan seul.fi etusivulta turnausten ajan.

Liiton jäsen, Suomen Tanssipelaajat ry järjestää aikaisemmasta tiedosta poiketen epäviralliset SM-kilpailut, eikä ole siten osa eSM-sarjaa.

Assembly Summer 2016 on Suomen suurin tietokonefestivaali ja samalla merkittävin kansallinen verkkopelitapahtuma, joka kerää tuhannet pelaajat ja tietotekniikasta kiinnostuneet yhteen kahdesti vuodessa.

Uutiskuva: Tuula Ylikorpi / ASSEMBLY

Muut uutiset