eSM 2017: Perjantai ja lauantai Assembly Summer -tapahtumassa

Julkaistu la 12. elokuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

eSM-finaalit jatkuivat Assembly Summer -tapahtumassa perjantaina ja lauantaina 4.-5.8.2017.

Assembly Summer 2017 -tapahtumassa jatkettiin perjantaina eSM 2017 -finaalien merkeissä peleissä Overwatch ja Hearthstone. Lauantaina ajettiin Sim Racingin Suomen mestaruudesta.

Overwatchin finaalissa perjantaina kello 12:00 pelasivat ENCE eSports ja Team Gigantti. ENCE eSportsista haastateltavana oli Samuli “BAITO” Karppinen, joka kertoi joukkueella olevan varma olo pelistä ja sen tulevan näyttämään finaalissa parasta peliään. Team Gigantin Joonas “zappis” Alakurtti kertoi myös joukkueen odottavan peliä hyvissä tunnelmissa ja keskittyvän siihen, että joukkueen oma suoritus on mahdollisimman hyvä.

Overwatchin finaali päättyi ENCE eSportsin tiukkaan voittoon 3-2. Voiton jälkeisessä haastattelussa Ville “Trickwide” Saastamoinen iloitsi Suomen mestaruudesta ja kehui joukkueen sisäistä tunnelmaa.

Perjantain viimeisenä eSM-finaalina oli vuorossa Hearthstone. Vastakkain pelasivat Alvar “Vardu” Dürr ja Teemu “Kallootulloo” Jääskeläinen. Vardu oli lähdössä finaaliin hyvillä tunnelmin ja kertoi valmistelleensa paljon pakkoja peliin, joiden pitäisi toimia hyvin vastustajan pakkoja vastaan. Kallootulloo kertoi aloittaneensa Hearthstonen pelaamisen kunnolla tammikuussa ja lähteneensä karsintoihin huumorilla. Tie aukeni lopulta SM-finaaliin saakka.

http://https://youtu.be/bCBbMpPvm7E

Vardu voitti Suomen mestaruuden luvuin 4-1. Voittonsa jälkeen hyvillä tunnelmilla haastattelussa käynyt Vardu kertoi pelin menneen käytännössä niin kuin sen pitikin.

Lauantaina tapahtuman viimeisenä eSM 2017 -finaalina ajettiin Sim Racingin finaali. Ajamassa oli yhteensä 20 kuskia. Ennen finaalin alkua Sim Racing -ammattilainen Olli Pahkala kävi haastattelussa kertomasta lajista yleisesti. Voittoon ajoi Joni Heikkinen.

Muut uutiset