eSM 2016 & pelaajalisenssiuutisia!

Julkaistu ti 17. toukokuuta 2016
Takaisin uutisarkistoon

Ensimmäinen eSM 2016 -laji on nyt varmistunut ja pelaajalisenssin myynti on avattu! Pelaajalisenssiin on myös liitetty ensimmäinen lisenssietu!

Finnish Sim Racing Association (FiSRA) järjestää kesän aikana Sim Racingin SM-sarjan. Sarjassa järjestetään kesän aikana kolme osakilpailua (5.6., 19.6. ja 10.7.), joista 20 eniten pisteitä kerännyttä kutsutaan ajamaan finaaleihin 4.-7.8. Assembly Summer 2016 -tapahtumaan. eSM- sarja ajetaan iRacing-simulaattorilla.

Tarkemmat sarjan tiedot löytyvät sivuston eSM 2016 -osion alta.
FiSRA:n uutinen: http://simracing.fi/uutiset/65

Lisäksi liiton pelaajalisenssin myynti on nyt avattu. Suosittelemme kuitenkin, että pelaajat hankkivat lisenssin vasta, kun heidän pelaamansa pelin eSM 2016 -turnaus tai -kilpailu on varmistettu virallisesti. Ohjeet lisenssin hankkimiseksi löydät eSM 2016 osallistuminen -sivulta.

Pelaajalisenssiin on nyt myös liitetty ensimmäinen lisenssietu! Kaikki pelaajalisenssin hankkineet saavat kaikkiin Assembly -tapahtumiin lipuista 10% alennuksen ovelta ostettaessa (max 2 lippua per lisenssin omistaja). Kannattaa kuitenkin huomioida, että kaikkia lipputyyppejä ei välttämättä ole jäljellä tai saatavilla ovelta ostettaessa.

Muut uutiset