Elisa Viihde ja BLAST tuovat BLAST Premier -kiertueen Tampereelle kevään lopussa

Julkaistu ke 4. maaliskuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Suomalainen Elisa Viihde ja tanskalainen e-urheilujätti BLAST tuovat BLAST Premier -kiertueen Tampereelle 1.-3. toukokuuta Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnauksen muodossa. Pohjoismaiden karsintaturnauksena toimivaan Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnaukseen on kutsuttu tähän mennessä suomalainen ENCE ja tanskalainen North. Turnauksessa pelataan Counter-Strike: Global Offensive -peliä.

Kahdeksaa pohjoismaista joukkuetta isännöivä Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnaus on reitti BLAST Premier Spring 2020 Showdown -turnaukseen, jossa on jaossa peräti 325 000 dollaria. BLAST Premier Spring 2020 Showdown -turnauksessa nähdään maailman huippuja, kuten muun muassa Astralis, Ninjas in Pyjamas, Team Vitality, Evil Geniuses, MIBR ja 100 Thieves.

“Kansainvälisen huipputurnauksen järjestäminen on jatkumoa viime vuonna aloittamallemme pelaajan polun kehittämistyölle, jonka tavoitteena on auttaa kotimaisia e-urheilijalupauksia maailmalle. BLAST Premier -turnauskiertue on viime vuonna järjestämäämme Arctic Invitationaliakin merkittävämpi kansainvälinen kilpailukokonaisuus, joka sopii loistavasti osaksi pelaajan polkuamme”, kommentoi Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö.

“Olemme todella innoissamme kumppanuudestamme. Elisa on täydellinen kumppani tuomaan BLAST-elämyksen Suomeen ja Pohjoismaihin. Tämä on vain yhteistyömme alkua, ja tavoitteenamme on tarjota uskomaton elämys suomalaisille. Suomessa on fantastinen oma peliyhteisö, mikä tekee maasta kiinnostavan paikan kansainvälisen tason pelitapahtuman järjestämiselle. Olemme myös kiitollisia Tampereen kaupungille, joka mahdollistaa tapahtuman järjestämisen Suomessa”, kommentoi BLASTin toimitusjohtaja Robbie Douek.

Molemmat, Elisa Invitational, a Blast Premier Qualifier ja BLAST Premier Spring 2020 Showdown -turnaukset ovat osa suurempaa BLAST Premier -kiertuetta. Suomalaisilla pelaajilla on mahdollisuus karsiutua Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnaukseen Elisa Viihde CS:GO Spring Challenge -esiturnauksen kautta.

BLAST Premier -kiertue grafiikkana

Elisa Viihde CS:GO Spring Challenge -esiturnauksen karsinnat pelataan jo ensi viikolla ja niihin ilmoittautuminen on nyt auki.

Lisätietoja

https://www.epressi.com/tiedotteet/telekommunikaatio/elisa-tuo-kansainvalisen-e-urheilukiertueen-suomeen.html
https://www.faceit.com/en/organizers/d8df1ede-6980-4b62-a139-d7194774e37c/Elisa%20Esports

Kuva: Jak Howard / BLAST

Muokattu keskiviikkona 4.3.2020 klo 8.37: Lisätty Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -tapahtuman päivämäärä.

Muut uutiset