Elisa Nordic Championship 2021 -turnauksessa on tarjolla 100 000 dollaria ja paikka Elisa Invitationaliin

Julkaistu pe 18. joulukuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Kotimainen teleoperaattori Elisa on julkaissut uuden turnauskokonaisuuden, jonka tarkoituksena on laajentaa yhtiön e-urheilutoimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Tammikuussa 2021 alkavassa Elisa Nordic Championship 2021 -turnauskokonaisuudessa neljässä maassa taistellaan 100 000 dollarin kokonaispotista ja paikoista Elisa Invitational -huipputurnaukseen.

Suomessa liigan avoimet karsinnat pelataan heti vuodenvaihteen jälkeen 1.-3. tammikuuta 2021. Näistä avoimista karsinnoista 12 joukkuetta pääsee Suomen paikallisliigaan taistelemaan neljää kutsujoukkuetta vastaan. 16 joukkueen paikallisliigasta voittaja pääsee Elisa Invitational -huipputurnaukseen. Edellisessä Elisa Invitational -turnauksessa Suomea edusti vuoden 2020 suomenmestari HAVU.

“Meille on keskeistä mahdollistaa pelaajille polkuja kansainväliseen menestykseen järjestämällä kansainvälisiä turnauksia. Olemme järjestäneet jo useita avoimia turnauksia, ja nyt laajennamme toimintaamme niin, että Pohjoismaissa järjestetään osakarsintoja yhä useammalle joukkueelle”, kommentoi Elisan liiketoimintajohtaja Mika Lepistö.

Elisa siirtää samalla turnaustoimintansa ruotsalaiselle Esportal-alustalle. Yhtiön aikoo järjestää alustalla myös yhteisölle ja pelaajille erilaisia turnauksia ja kilpailuja.

“Elisassa on tehty merkittävä määrä tutkimustyötä pelaajien käyttäytymisestä, ja on selvinnyt, että kotimaisten pelaajien on usein vaikea löytää itselleen parhaiten sopivaa peliseuraa. Haluamme Elisassa vastata tähän ongelmaan tarjoamalla pelaajille helpon tavan peliseuran löytämiseen Esportal-alustan kautta”, jatkaa Lepistö.

Paikallisiin avoimiin karsintoihin voi ilmoittautua osoitteesta esportal.com/elisa.

Lisätietoja

https://elisaesports.fi/elisa-expands-its-esports-operations-to-the-nordic-countries-elisa-nordic-championship-2021-starts-at-the-turn-of-the-year

Kuva: Arttu Kokkonen / SEUL ry

Muut uutiset