Elisa Invitationalin syysturnaus käynnistyy elokuussa - Ilmoittaudu mukaan karsintoihin!

Julkaistu ma 5. heinäkuuta 2021
Takaisin uutisarkistoon

Suomen suurimpiin CS:GO-turnaussarjoihin kuuluva Elisa Invitational päätti kesäturnauksensa eilen. Finaalissa turnauksen voittajaksi nousi brasilialainen FURIA Esports, joka kuittasi 50 000 dollaria turnauksen 100 000 dollarin palkintopotista. Suomalaisjoukkueista parhaiten menestyi ENCE, joka ylsi turnauksen jaetulle 5.-8. sijalle.

Turnaussarjan seuraava turnaus, Elisa Invitational Fall 2021, julkistettiin myös eilen. Turnaus alkaa 16.8. ja päättyy 15.10. Sen ensimmäiseen vaiheeseen ottaa osaa 12 kutsujoukkuetta ja 4 karsintojen kautta mukaan päässyttä joukkuetta.

Karsinnat koostuvat avoimesta ja suljetusta vaiheesta, ja niihin voi Suomen osalta ilmoittautua täältä. Suljettuihin karsintoihin osallistuu avointen karsintojen voittaja ja kolme kutsujoukkuetta, joista paras etenee itse turnaukseen.

Edellä mainittujen kutsujoukkueiden lisäksi turnauksen Main Swiss -vaiheeseen kutsutaan 8 joukkuetta ja pudotuspeleihin 4 joukkuetta.

Turnauksen palkintopotti on 100 000 dollaria. Sen lähetykset ovat katsottavissa suomeksi Elisa Viihteen Twitch-kanavalta. Lisätietoa turnausaikataulusta löydät täältä.

Kuvat: Elisa

Muut uutiset