elfi järjestää valmennusviikonlopun Pelaajatalolla

Julkaistu ti 28. lokakuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

StarCraft 2 -pelaaja Samuli "elfi" Sihvonen järjestää vuoden vaihteessa StarCraft -harjoitusleirin Pelaajatalolla. Haluatko parantaa peliäsi mestarin opastuksella? Lähetä elfille vapaamuotoinen hakemus.

Samuli “elfi” Sihvonen järjestää vuoden vaihteen tienoilla Pelaajatalolla StarCraft 2 -harjoitusleirin. Harjoittelemaan ovat tervetulleita kaikkia peliä treenaavat, mutta Pelaajatalon konemäärän takia Samuli valitsee ilmoittautuneista viisi onnekasta. Samuli siis tarjoaa valmennuksen, ja SEUL lahjoittaa Pelaajatalon StarCraft 2 -pelaajien käyttöön viikonlopuksi. Harjoitusleiri järjestetään todennäköisesti ensimmäisen kerran tämän vuoden puolella.

Harjoitusleirillä pelataan peliä Samulin opastuksessa. Tapahtuma järjestetään Pelaajatalon varaustilanteen ja leirillä pelaavien pelaajien aikataulujuen mukaan. Harjoitusviikonloppu on maksuton, mutta osallistujien tulee kattaa itse kuljetus- ja ruokakustannukset. Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen elfittaja@hotmail.com 4.11. mennessä. Myös mahdolliset kysymykset harjoitusleiristä voi ohjata samaan osoitteeseen.

elfin harjoitusleiristä kertoi ensimmäisenä Starcraft.fi. Lue sivuston koko uutinen aiheesta.

Muut uutiset