E-urheilun kisakatsomoita syksyllä Jyväskylässä

Julkaistu ke 27. kesäkuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Jyväskylän eSports-Seura JeSSe ry ja Ilokivi - OnStage aloittavat yhteistyön.

Jyväskylän eSports-Seura JeSSe ry on vuonna 2012 perustettu paikallisyhdistys, jonka tarkoituksena on tuoda elektronisesta urheilusta kiinnostuneita ihmisiä yhteen ja edistää paikallista esports -kulttuuria Keski-Suomen alueella. JeSSe ry aloittaa syksyllä yhteistyön jyväskyläläisen Ilokivi – OnStage -ravintolan kanssa, jonka ansiosta Jyväskylään tullaan tulevan syksyn aikana järjestämään useita elektronisen urheilun kisakatsomoita. Syksyn ohjelmistossa ovat muun muassa Dota 2 The International -finaalit, CS:GO:n Lontoon Major-finaalit sekä League of Legendsin Worlds-finaalit.

“Kisakatsomot ovat kuuluneet Seuran vakiotapahtumiin aina sen perustamisesta saakka. Olemme jo pidemmän aikaa etsineet sopivaa yhteistyökumppania, jonka kanssa aloittaa kisakatsomoiden järjestäminen vakituisesti. Ilokivi on tunnettu laajasta kulttuuriannistaan ja olen todella iloinen, että saamme jakaa elektronisen urheilun ilosanomaa yhä isommissa puitteissa!”, kisakatsomoja kommentoi Seuran perustajajäseniin kuuluva Timo “renemesis” Tarvainen.

Kisakatsomoissa tullaan järjestämään myös muuta oheistoimintaa ja viihdykettä kisojen seuraamisen lisäksi. JeSSe ry haluaa kutsua kisakatsomoihin myös peliyhteisöjen vaikuttajia ja aktiiveja oman pelinsä kisakatsomoon pohtimaan esimerkiksi yhteisön tulevaisuutta ja tapahtumia.

Kisakatsomot on päätetty ainakin neljän kuukauden osalta:

25.8. Dota 2, The International-finaalit
23.9. CS:GO, FACEIT London Major-finaalit
Lokakuu League of Legends, Worlds-finaalit
3.11. Blizzcon (Overwatch, StarCraft II, Hearthstone, Heroes of the Storm)-finaalit

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/2124534101161459/

Kuva: JeSSe ry

Muut uutiset