E-urheilu näkyvästi esillä DigiExpoilla!

Julkaistu ti 27. lokakuuta 2015
Takaisin uutisarkistoon

Suomen suurimmat viihde- ja elektroniikkamessut DigiExpo järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.10.-1.11. E-urheilu on esillä monella eri tapaa koko viikonlopun ajan.

SEUL on vahvasti mukana DigiExpoilla, kun liitto on mukana järjestämässä ASUS:n kanssa yhteistyössä ASUS ROG Nordic Challenge CS:GO -turnausta, jossa kahdeksan joukkuetta ottavat toisistaan mittaa kolmen päivän ajan. Liiton puheenjohtaja Erkka Jouste on tavattavissa messuilla perjantaista sunnuntaihin.

Viikonlopun messuilla elektronista urheilua esille ovat tuomassa SEULin lisäksi RCTIC eSports, Team Menace sekä Livegamers. Team Menace ja Livegamers ovat mukana Microsoftin XBOX One -osastolla, kun Menace tuo paikalle Suomen HALO -huippupelaajia esittelemään uutta HALO 5 -peliä sekä Livegamers järjestää yhdessä Microsoftin kanssa toimintaa NHL 16 -pelin parissa.

RCTIC eSports on DigiExpoilla mukana kokonaan omalla osastollaan, jossa järjestetään erilaisia kilpailuja. Yksi osaston vetonauloista on 1vs1 CS:GO Shootout, jossa kävijät voivat haastaa Slaava “Twista” Räsäsen, Saku “SAGGERTON” Jokisen tai Lasse “ZOREE” Urosen ampumataidot. RCTICin joukkue on myös yksi ASUS ROG -turnauksen osallistujista. Lisää RCTICin osastosta ja kilpailujen aikataulut löydät RCTICin DigiExpo-sivuilta.

Muut uutiset