E-urheilu - kouluttajan käsikirja on julkaistu

Julkaistu ti 5. joulukuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Yrkesinstitutet Prakticum on julkaissut E-urheilu - kouluttajan käsikirjan.

Yhdessä Suomen elektronisen urheilun kentän ja Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa ammattikoulu Prakticum julkaisi torstaina 30. marraskuuta E-urheilu – kouluttajan käsikirjan. Käsikirja on projektikertomus Prakticumin elektronisen urheilun opetuksesta ja esittelee e-urheiluopetuksen lähtökohdat, kurssisisällön ja kurssista tehdyn tutkimuksen. Käsikirjan on kirjoittanut Karl Ögland, kanssakirjoittajina ovat Björn Nylund ja Mirka Tukia. Kirjan ovat toimittaneet Mikko Meriläinen ja Emmi Lounela.

Käsikirja on tarkoitettu erityisesti kouluille, jotka miettivät elektronisen urheilun aloittamista koulutuksessa. “Jos kuvittelet, että kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on tuoda opiskelijat luokkahuoneeseen ja antaa heidän pelata 20 oppituntia ja kutsua tätä e-urheiluksi, sinun täytyy miettiä uudestaan”, kirjoittaa Karl Ögland johdannossa. Käsikirjassa korostetaankin terveellisiä elämäntapoja pelaamisen ohella: hyvää yöunta, salitreenejä, kävelylenkkejä ja terveellistä ruokavaliota.

E-urheilu – kouluttajan käsikirja on julkaistu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja on luettavissa täällä: http://prakticum.fi/dokument/esport_book_pages_lowres.pdf.

Lisätietoa: http://prakticum.fi/aktuellt/nyheter/esport-nyutkommen-handbok.html

Muut uutiset