Counter-Striken eSM-voittaja nähdään Elisa Invitational -huipputurnauksessa

Julkaistu ma 21. syyskuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Kotimaisen teleoperaattori Elisan ja tanskalaisen e-urheilujätti BLAST:n keväällä 2020 järjestämä Elisa Invitational saa jatkoa, kun osa Pohjoismaiden tunnetuimmista Counter-Strike: Global Offensive -joukkueista taistelevat paikasta 1,5 miljoonan dollarin BLAST Premier Fall Showdown -turnauksessa. Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnaus pelataan verkossa 26.10.-1.11.

Kolmipäiväiseen turnaukseen on kutsuttu tanskalaiset Heroic ja MAD Lions, norjalainen Apeks, Jesse “zehN” Linjalan edustama eurooppalainen GODSENT sekä ruotsalainen Dignitas. Näiden lisäksi turnaukseen karsiutui CS:GO:n eSM-kisoista tuore suomenmestari HAVU sekä Tanskan liigasta tanskalainen AGF. Turnaukseen kutsuttiin alunperin myös suomalainen huippujoukkue ENCE, mutta joukkue joutui perumaan osallistumisensa.

”Haluamme Elisalla kehittää kilpapelaamista Suomessa ja mahdollistaa sen, että täältä voidaan ponnistaa myös kansainvälisille areenoille. Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnauksen järjestäminen on osa tätä työtä. Turnauksessa pelaa suomalaisittain poikkeuksellisen kovatasoisia joukkueita ja tiedossa on yllättäviä ja kiinnostavia kohtaamisia. Turnausta voi seurata maksutta, joten tarjoamme näin kaikille suomalaisille aitiopaikan kansainvälisen tason kilpapelaamisen äärelle”, kertoo Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö tiedotteessa.

Elisa Invitational, a BLAST Premier Qualifier -turnaus pelataan kahdessa osassa: Best-of-3 double-elimination runkosarjassa 26.-29. lokakuuta sekä pudotuspeleissä sunnuntaina 1. marraskuuta. Turnausta voi seurata Elisa Viihde Sportista, Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalla ja SEUL Ottelut -portaalista.

Lisätietoja

https://elisaesports.fi

Kuva: Joel Tainio / SEUL ry

Muokattu perjantaina 23. lokakuuta kello 16.50: Otsikkoa muutettu, joukkueita muutettu, aikataulua muutettu, poistettu osio eSM-kisoista, sillä ne pelattiin jo.

Muut uutiset