Buza Hearthstone Invitational #1 -turnaus pelataan Helsingin Jätkäsaaressa maaliskuun alussa

Julkaistu la 22. helmikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Suomen ensimmäinen verkkokorttipeli Hearthstonen turnaus järjestetään Helsingissä ravintola Buzassa 1.3. Tuotepalkinnoista taistelemaan on kutsuttu 16 osallistujaa, jotka koostuvat suomalaisista huippupelaajista, skeneaktiiveista ja aloittelevista pelaajista.

Ville ”1mustfall” Tuomisto ja Markus ”Olodyn” Koskivirta järjestävät Suomen ensimmäisen Hearthstone-turnauksen 1.3. Helsingissä. Turnaus pyörähtää käyntiin lauantaina kello 16:00 ravintola Buzassa, jonne turnauksen kulkua voi tulla seuraamaan livenä. Turnauksesta lähetetään myös verkossa stream, eli myös kotoa käsin pelejä seuraavat pääsevät nauttimaan Suomen ensimmäisestä Hearthstone-turnauksesta. Streamissa äänessä englanniksi nähdään ja kuullaan Ville ”1mustfall” Tuomistoa and Joonas ”Jka” Kapiaista. Tapahtumaa sponsoroivat CM Storm ja Jimm’s PC Store.

Buza Hearthstone Invitational #1 -turnaukseen on kutsuttu 16 suomalaista verkkokorttipelin pelaajaa. Osanottajalista koostuu aloittelevien ja kuuluisien Hearthstone-pelaajien lisäksi myös muiden pelien, kuten Dota 2:n pelaajista sekä muista Suomen eSports-skenen aktiiveista. Mukana ovat muun muassa SEULin puheenjohtaja, League of Legends ja Counter-Strike: Global Offensive -selostajat ja Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen edustaja.

Jos liikut 1.3. Helsingin seudulla, kannattaa ehdottomasti suunnata Jätkäsaareen seuraamaan pelejä ja tutustumaan suomalaisen eSports-skenen vaikuttajiin. Lisätietoa turnauksesta löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta.

 

Muut uutiset