Buza Hearthstone Invitational #1 — menossa mukana SEUL

Julkaistu la 1. maaliskuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Suomen ensimmäinen Hearthstone-turnaus käynnistyy lauantaina 1.3. kello 16:00 Helsingin Jätkäsaaressa ravintola Buzassa. SEUL on mukana tapahtumassa harvinaisen vahvalla edustuksella, kun hallituslaiset selostamisen ja uutisoinnin lisäksi myös osallistuvat turnaukseen.

Tänään järjestetään Suomen ensimmäinen Hearthstone-turnaus kello 16:00 Helsingin Jätkäsaaressa ravintola Buzassa. SEUL ry on luonnollisesti mukana tapahtumassa, tällä kertaa myös osallistumassa itse turnaukseen. Hallituslaisverta löytyy myös tapahtuman selostajista, ja paikalla on myös tietenkin SEULin uutisoija.

SEULin hallituksen jäseniä harvemmin näkee osallistumassa turnauksiin, mutta tänään luvassa on harvinaista herkkua, kun hallituksen varajäsen Markus “Olodyn” Koskivirta ja puheenjohtaja Tuomas ”alhalus” Velling esittelevät osaamistaan korttipelien saralla. SEULin toivoja vastassa ovat Suomen kovimmat Hearthstone-konkarit.

Hallituslaiset näkyvät myös tapahtuman selostamossa, kun konkariselostaja Ville ”1mustfall” Tuomiston aisapariksi asettuu Joonas “Jka” Kapiainen. Paikan päällä voi tulla tutustumaan myös SEULin työkokeilijaan Jaakko ”Pawsaur” Markkaseen, joka on tällä hetkellä muun muassa tuottamassa tulevaa dokumenttia Suomen elektronisesta urheilusta. Hänen kanssaan pääset myös keskustelemaan muusta SEULin toiminnasta. Pawsaur hoitaa myös tapahtuman uutisoinnin.

Lisätietoja tapahtumista, sekä tietysti koko osallistujalista löytyvät Buza Hearthstone Invitational #1 -tapahtuman Facebook-sivulta.

Kotoa käsin tapahtumaa pääset seuraamaan hyvin myös SEULin Twitter-tilin kautta  (@SEULry), sekä tietenkin englanninkielisen streamin välityksellä Twitchistä. Tapahtuman kunniaksi streamia voi seurata suoraan myös SEULin etusivulta.

 

Muut uutiset