Blogi: Päätoimittajan kiitokset ja kumarrus

Julkaistu la 14. helmikuuta 2015
Takaisin uutisarkistoon

Liiton päätoimitaja Raakel "xenophics" Hämäläinen jättää tehtävänsä ja kiittää menneistä vuosista. Pesti on nyt auki. Kiinnostuitko?

Näin se aika menee! On aika laskea esirippu ja kiittää koko Suomen skeneä mainioista 1,5 vuodesta, mitkä olen ollut SEULilla tekemässä viestintää. Jatkossa siirryn uusiin, mielenkiintoisiin tehtäviin muilla laitumilla ja jätän päätoimittajan pestin auki uudelle innokkaalle verelle.

Olen ollut mukana SEULin toiminnassa noin puolet siitä ajasta, kun liitto on ollut olemassa. Liityin remmiin — aluksi hallituksen varajäsenenä — vuoden 2013 kesällä. Kuten jotkut ehkä muistavat, liitto oli silloin kovassa paikassa toimintansa ja imagonsa osalta, ja uuden hallituksen piti kyetä tekemään muutoksia nopeasti. Itse olin noihin aikoihin SEULista erittäin innostunut ja näin liitossa äärettömän paljon mahdollisuuksia. Oma unelmani olikin viestiä Suomen skenelle millaisena itse näin liiton: mahtavana mahdollisuutena yhdistää skene ja näyttää pohjolalle, että eSports on täällä jäädäkseen.

Aikani SEULissa onkin mennyt tämän ajatuksen välittämiseen pelaajille, yhteistyökumppaneille, lan-järjestäjille, selostajille, medialle ja ylipäätään kaikille, jotka olen kyennyt tavoittamaan. Olen parhaani mukaan pyrkinyt lisäämään liiton tiedotusta, osallistumista keskusteluihin sosiaalisessa mediassa, kommunikointia jäsenten kanssa ja suhteiden luomista valtamediaan. Monenlaista projektia on kokeiltu ja kaikessa ei ole onnistuttu, mutta eteenpäin on menty.

Isoin harppaus otettiin vuoden 2014 alussa, kun syksyn suuri projekti, brändiuudistus vietiin loppuun. Siitä vielä kerran suuri kiitos kaikille osallistuneille, etenkin Roope Sandbergille, joka teki aivan mahtavan duunin. Uusi ilme oli puhdas, tai ainakin puhtaampi, pöytä SEULille lähteä näyttämään, että olimme tosissamme luvatessamme että liitossa asiat muuttuvat. Kiitos vielä kerran skenelle, että annoitte meille tämän mahdollisuuden.

 

Hienoin saavutukseni päätoimittajana on mielestäni ollut se, että SEUL on hyväksytty myös pelaajien piirissä osaksi skeneä. Saamme olla mukana tekemässä teidän kanssanne, ja meistä alkaa ihan oikeasti olemaan hyötyä teille. Se on suuri kunnia.

Kiitos vielä kerran tarjoamastanne mahdollisuudesta saada olla viemässä hienoa juttua eteenpäin. Kiitos myös kaikille, jotka ovat tehneet työtä kanssani: en olisi onnistunut ilman teitä.

Raakel ”xenophics” Hämäläinen

Päätoimittajan pesti SEULissa on nyt vapaa. Kiinnostuitko? Alla listaa asioista, joiden kanssa pääset puuhaamaan, mikäli sinusta tulee SEULin viestinnän uusi nokkamies:

Liiton brändin rakennus ja hallinta
Viestinnän suunnittelu ja toteutus
SEULille sopivan viestintätyylin kehittäminen
Vuotuisen mielipidetutkimuksen toteuttaminen
Liiton läsnäolo sosiaalisessa mediassa
Valtamedian kontaktointi
Liiton dokumentaatiosta huolehtiminen

Muut uutiset